şifa

  1. dderya

    Tarhun Bitkisiyle Nasıl Yemek Yapılır/tarhunun Faydaları

    Bir diğer adı ejder otu olan tarhun, yaprakları baharat olarak kullanılan bir bitkidir. Oldukça keskin ve hoş kokulu olan tarhun, hem taze hem de kurutulup toz haline getirilerek kullanılabilir. Kuzey yarım kürede yaygın olarak yetişen bitkinin kökeni Sibirya'dır. Türkiye'de ise yaygın olarak...
  2. P

    Çörek Otu Yağının Faydaları

    Bu şifalı yağ sayesinde birçok hastalığa şifa bulundu. Çok eski yıllardan beri bilinen bir şifalı bitkidir. Hatta Mısırlılar zamanında bile birçok hastalık yada güzelleşmek için kullanılırdı. Hindistan’da yaygın olarak yetiştirilir. Birçok hastalığa fayda sağlaması kullanım ve yetiştirme...
Geri
Top