100 yaşı geçenin yüzde 85'i kadın

deLi qIz

Usta
Kadınlar erkeklerden 5 ile 10 yıl daha fazla yaşıyor. Çünkü erkekler kalp-damar hastalıklarına daha erken yakalanıyor.. Araştırmalar, 100 yılın üzerinde yaşayanların yüzde 85'inin kadın olduğunu ortaya koydu. Bunun nedeni olarak ise, erkeklerin kadınlara oranla kalp ve damar hastalıklarına daha erken yakalanmaları gösteriliyor. Time dergisinin haberinde, sanayileşmiş ülkelerdeki istatistiklere bakıldığında kadınların erkeklerden 5 ile 10 yıl daha fazla yaşadıkları belirtiliyor.

Bence bunun sebebi de erkeklerin hem sıkıntılarını paylaşmamaları,hem de boğazlarına düşkün olmaları.Biraz daha paylaşımcı olurlarsa ve yediklerine dikkat ederlerse eşleriyle birlikte ömürlerini tamamlayabilirler.Böylece eşlerini "kadının dırdırından adam erken gitti" dedikodusundan da kurtarmış olurlar :)

Ah öğretmenim ah bakış açısı demekki :) Neden görmek istemiyosunuz sizi rahat ettirmek için ömür boyu süren bunca çaba sonucu 10 yıl erken yıpranmamız gayet doğal. Bir de değerimiz bilinse :))))

Neymiş efendim boğaz düşkünüymüşüz, neymiş efendim sıkıntılarımızı paylaşmıyorlarmış :) Geçelim bunları lütfen :)

geçmeyelim efendim .İyi günde kötü günde diyoruz.İyi gün tamam kötü günde eşlerimiz kabuğuna çekiliyor.Zayıf görünmeyeyim diye derdini paylaşmazsan yersin 10 yılı işte :)

Geri