Bir Devin Komik Hayatı"
Merhaba, benim adım Dev (lakabım bu, çünkü boyum 180 cm, kilom da 180 kg). Hayatım bir çeşit komedi filmi gibi. Mesela, otobüse bindiğimde şoför bana baktı ve "Abi, sen iki kişilik bilet almalısın" dedi. Ben de "Tamam, ama ben tek kişiyim, yanımdaki benim gölgem" diye cevap verdim. Şoför gülmekten direksiyonu bıraktı, neredeyse kaza yapıyorduk.
Spor salonuna gittiğimde antrenör bana dönüp "Kardeşim, sen buraya değil, inşaat şantiyesine gitmelisin" dedi. Ben de "Hocam, ben zaten kendi ağırlığımla inşaat yapıyorum, burada ne yapayım?" diye cevapladım. Antrenör bir süre düşündü, sonra "Haklısın, sen zaten kendi CrossFit'inle uğraşıyorsun" dedi.
Alışveriş yapmak benim için bir macera. Mağazaya girdiğimde tezgahtar bana "Büyük bedenler şu tarafta" diye bağırdı. Ben de "Teşekkürler, ama ben zaten büyük bedenim, benim için özel dikim mi var?" diye sordum. Tezgahtar bir an duraksadı, sonra "Abi, senin için özel bir terzi bulalım" dedi.
Yemek yemek benim için bir sanat. Restorana gittiğimde garson bana "Buyrun, ne alırsınız?" diye sordu. Ben de "Menüyü getirin, ben bir göz atayım" dedim. Garson menüyü getirdi, ben de "Hmm, başlangıç olarak bir çorba, ana yemek olarak iki köfte, üzerine bir de tatlı" dedim. Garson bana baktı ve "Abi, bu kadar yemek için bir sandalye daha getireyim mi?" diye sordu. Ben de "Hayır, ben tek başıma oturabilirim, sandalye değil, benim için bir kanepe getirin" dedim.
Sosyal hayatım da bir başka komedi. Arkadaşlarımla buluştuğumda bana "Dev, sen bu kadar yemek yiyorsun, nasıl hala ayaktasın?" diye sorarlar. Ben de "Arkadaşlar, ben bir devim, devler ayakta durur" diye cevaplarım. Bir keresinde bir arkadaşım bana "Dev, sen bu kadar yemek yiyorsun, nasıl hala zayıflamıyorsun?" diye sordu. Ben de "Arkadaşım, ben zayıflamak için değil, mutlu olmak için yiyorum" dedim.
Sonuç olarak, hayatım bir komedi filmi gibi. Boyum 180 cm, kilom 180 kg, ama ben bu hayatı yaşamayı seviyorum. Herkes bana "Dev" diye sesleniyor, ama ben sadece kendi hayatımın kahramanıyım. Ve biliyor musunuz? Bu hayat bir kere yaşanır, o yüzden gülmeyi ve mutlu olmayı unutmayın!