2025 Burçlar Hakkında Komik Hikayeler

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

İşte her burcun kendine has, abartılı ve eğlenceli hikayeleri​

Boga Balık GIF by Alem Dergisi

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan): "Ben Yaparım, Sonra Düşünürüm!"

Koç burcu olarak bilinen kişi, hayatı bir maraton gibi değil, 100 metrelik bir koşu gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün neyi fethetsem acaba?" diye düşünür. Kahvaltılık tost yaparken bile kendini olimpiyatlarda zannedebilir. Bir bakmışsınız, evde yangın çıkmış, ama Koç'un elinde yanan tostu gururla göstermesiyle karşılaşabilirsiniz. 'Ama hızlı yaktım, değil mi?' der. Trafikteki her korna sesi onun için bir düellodur, ve geri adım atmak asla olmaz! Yokuş yukarı koşarken bile 'Daha hızlı gitmeliyim!' diye düşünürken, düz yolda bir anda 'Sıkıldım!' deyip kendi kendine takla atabilir. İlişkilerde de aynı hızla hareket eder; bir anda 'Seni seviyorum' der, bir bakarsınız beş dakika sonra 'Ben aslında özgür ruhluyum' diyerek kapıdan çıkmaya çalışıyordur. İş hayatında ise tüm projeleri 'Ben hallederim!' diyerek üstlenir, sonra da gece yarısı 'Ben ne yaptım?' diye ağlar. Koç'lar genellikle "Önce harekete geç, sonra mantığını kullan" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli adrenalin dolu ve komik anlarla doludur. Onlara göre sakin kalmak, varoluşsal bir hatadır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs): "Yavaş, Sakin ve Keyifli Yaşamın Ustası"

Boğa burcu, hayatı sanki bir spa günü gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi yemeği yapsam?" diye düşünür. Kahvaltısı en az bir saat sürer ve her lokmasının tadını çıkarır. Bir bakmışsınız, evdeki bütün yiyecekler 'Acaba bugün ne yapsam?' diye Boğa'nın etrafında dönüyor. Trafikte en yavaş o gider, ama ona göre bu, 'Hayatın tadını çıkarma' fırsatıdır. Hatta yolda kırmızı ışığa yakalanınca mutlu olur çünkü 'Oh, biraz daha dinlenirim' der. Yokuş yukarı yürürken bile bir anda durup 'Manzara ne kadar güzel' diyebilir ve geri kalan günü orada geçirebilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni seviyorum' dedikten sonra, karşısındakine üç saatlik masaj yapabilir. İş hayatında da aynı yavaşlıkla çalışır, ama işini çok iyi yapar. Boğa'lar genellikle "Yavaş ol, lezzetin tadını çıkar" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli keyifli ve komik anlarla doludur. Onlara göre hızlı yaşamak, yemek israfıdır.

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran): "Bir Gün Bir, Diğer Gün Bin Kişi"

İkizler burcu, hayatı sanki bir sosyal medya uygulaması gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi karakteri oynayayım?" diye düşünür. Kahvaltıda bir bakmışsınız filozof, sonra bir anda stand-up komedyeni oluverir. Hızlı düşünür, hızlı konuşur ve genellikle aynı anda 10 farklı işle uğraşır. Trafikte bir yandan arkadaşını arar, diğer yandan mesaj yazar, diğer eliyle de direksiyonu tutmaya çalışır. Yokuş yukarı koşarken bir anda durup 'Acaba ne giymeliyim?' diye aynaya bakabilir. İlişkilerde, bir gün 'Sen hayatımın aşkısın' der, diğer gün 'Aslında biz arkadaş kalalım' diyebilir. İş hayatında bir proje bitirmeden diğerine atlar ve 'Sıkıldım!' diyerek masayı terk edebilir. İkizler genellikle "Her şeye merak duy, ama hiçbir şeye fazla bağlanma" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli değişim ve komik anlarla doludur. Onlara göre sıkılmak, bir insan hakkı ihlalidir.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz): "Evim, Kalbim ve Mutfak Benim Krallığım"

Yengeç burcu, hayatı sanki büyük bir aile yemeği gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün kiminle ilgileneyim?" diye düşünür. Kahvaltıyı hazırlarken bile gözleri yaşarır çünkü 'Aman kimse aç kalmasın' diye endişelenir. Evdeki her şeye 'Çok kıymetli' gözüyle bakar ve anılarla dolu bir yaşam sürer. Trafikte bir yandan annesini arar, diğer yandan arabasına 'Canım arabam' diye sarılır. Yokuş yukarı yürürken bir anda durup 'Acaba yemek yapsam mı?' diye düşünebilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum, asla bırakmam' dedikten sonra, biraz ilgi eksikliğinde 'Beni sevmiyor musun?' diye triplere girebilir. İş hayatında, 'Bu proje ailemiz gibi oldu' diyerek herkesi duygusallaştırmaya çalışır. Yengeçler genellikle "Sevdiklerini koru, mutlu et ve bol bol yemek yedir" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli duygusal anlar ve komik olaylarla doludur. Onlara göre aile, dünyanın en önemli şeyidir, ve yemek de ikinci sırada gelir.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos): "Ben Buradayım, Beni İzleyin!"

Aslan burcu, hayatı sanki sürekli bir sahne gösterisi gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi kıyafetimle parlayayım?" diye düşünür. Kahvaltısını yaparken bile aynaya bakarak poz verir. Evden çıkarken kendini kırmızı halıda zanneder ve etrafındakilere 'Beni alkışlayın' der. Trafikte korna çalınsa bile kendini bir film yıldızı gibi hisseder. Yokuş yukarı koşarken bile 'Benim enerjime bakın' diye bağırabilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra, 'Ben bu ilişkinin yıldızıyım' demeyi unutmaz. İş hayatında 'Ben bu projeyi yönetirim, çünkü ben en iyisiyim' diyerek kendini öne atar. Aslan'lar genellikle "Her zaman dikkat çek, herkes sana hayran olsun" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli parlak anlar ve komik olaylarla doludur. Onlara göre mütevazı olmak, bir sahne hatasıdır.

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül): "Her Şey Kusursuz Olmalı, Lütfen!"

Başak burcu, hayatı sanki bir laboratuvar deneyi gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün her şeyi nasıl daha düzenli yapabilirim?" diye düşünür. Kahvaltısını yaparken bile kalorileri, vitaminleri ve lifleri tek tek sayar. Evdeki her şeyin bir yeri vardır ve o yerinden milim oynamasına asla izin vermez. Trafikte 'Bu sürücüler ne kadar dikkatsiz!' diye sürekli şikayet eder. Yokuş yukarı yürürken bile 'Burası neden bu kadar düzensiz?' diye düşünebilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni seviyorum' dedikten sonra, 'Ama biraz daha özenli olabilirsin' demeyi de ihmal etmez. İş hayatında 'Bu projede bir hata olmamalı, en ince ayrıntısına kadar kontrol edeceğim' diyerek gece gündüz çalışır. Başak'lar genellikle "Her şey kusursuz olmalı, en ufak bir hata bile kabul edilemez" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli düzenli ve komik anlarla doludur. Onlara göre dağınıklık, kaosun bir başlangıcıdır.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim): "Denge Her Şeydir, Değil mi?"

Terazi burcu, hayatı sanki bir müzakere masası gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi kararı alsam acaba?" diye düşünür, ve genellikle bu karar alması akşama kadar sürer. Kahvaltısını yaparken bile 'Bu kahve mi daha iyi, yoksa çay mı?' diye ikileme düşer. Evdeki her şeyin simetrik olmasına dikkat eder, eğer değilse düzeltmek için uğraşır. Trafikte bir yandan 'Bu yol çok kalabalık, ama herkes bir yere gidiyor işte' diye düşünür, diğer yandan yola bakmayı unutur. Yokuş yukarı yürürken bile bir anda durup 'Acaba farklı bir yoldan mı gitsem?' diye düşünebilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra, 'Ama belki de biz arkadaş kalmalıyız' diyerek kafanızı karıştırabilir. İş hayatında 'Herkesin fikrini almalıyız, adil bir karar vermeliyiz' diyerek tüm gün toplantı yapabilir. Terazi'ler genellikle "Her zaman dengeyi koru, herkesi memnun et" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli kararsızlık ve komik olaylarla doludur. Onlara göre kavga, evrenin dengesini bozar.

AKREP (23 Ekim - 21 Kasım): "Gizem, Tutku ve Derin Düşünceler!"

Akrep burcu, hayatı sanki bir casus filmi gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi sırrı çözsem acaba?" diye düşünür. Kahvaltısını yaparken bile 'Bunu neden yapıyorlar, arkasında ne var?' diye sorgular. Evde her şeyin gizli bir anlamı vardır ve her şeyi kontrol altında tutar. Trafikte bir yandan 'Bu insanlar beni takip ediyor mu?' diye düşünür, diğer yandan herkesi gizlice izler. Yokuş yukarı yürürken bile 'Bu bir tuzak olabilir' diye şüphelenir. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra, 'Acaba ne saklıyorsun?' diye sorabilir. İş hayatında 'Bu projede mutlaka gizli bir şey var, onu bulacağım' diyerek herkesi şüpheye düşürür. Akrep'ler genellikle "Her zaman derinlere in, gerçeği bul ve asla pes etme" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli gizemli ve komik olaylarla doludur. Onlara göre hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

YAY (22 Kasım - 21 Aralık): "Macera, Özgürlük ve Kahkaha!"

Yay burcu, hayatı sanki bir seyahatname gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün nereye gitsem acaba?" diye düşünür. Kahvaltısını yaparken bile 'Bu monotonluktan kurtulmalıyım' diyerek kendini evden dışarı atar. Evde hiçbir zaman duramaz ve sürekli yeni maceralar arar. Trafikte bir yandan 'Ben bu şehri terk edeceğim' diye düşünür, diğer yandan yeni yol haritaları araştırır. Yokuş yukarı yürürken bile 'Burada biraz daha macera olmalı' diye düşünebilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra, 'Hadi birlikte dünyayı gezelim' diyebilir. İş hayatında 'Bu proje çok sıkıcı, ben yeni bir şey bulacağım' diyerek sürekli yer değiştirir. Yay'lar genellikle "Her zaman özgür ol, yeni şeyler keşfet, kahkahayı eksik etme" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli eğlenceli ve komik olaylarla doludur. Onlara göre sabit kalmak, özgürlüğün kısıtlanmasıdır.

OĞLAK (22 Aralık - 21 Ocak): "Disiplin, Ciddiyet ve Başarı!"

Oğlak burcu, hayatı sanki bir iş planı gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi hedefe ulaşacağım?" diye düşünür. Kahvaltısını yaparken bile 'Zaman kaybetmemeliyim' diye hızlı hızlı yer. Evde her şeyin bir amacı ve düzeni vardır, asla bozulmasına izin vermez. Trafikte 'Bu insanlar ne kadar amaçsız!' diye sinirlenir. Yokuş yukarı yürürken bile 'Bu sadece bir başlangıç' diye düşünür ve hedefine odaklanır. İlişkilerde, bir anda 'Seni seviyorum' dedikten sonra, 'Ama kariyerimi de düşünüyorum' diyebilir. İş hayatında 'Bu proje benim sorumluluğumda, en iyi şekilde bitireceğim' diyerek gece gündüz çalışır. Oğlak'lar genellikle "Her zaman planlı ol, hedeflerine ulaş, başarıyı yakala" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli çalışmayla ve komik anlarla doludur. Onlara göre eğlenmek, zaman kaybıdır.

KOVA (22 Ocak - 19 Şubat): "Farklı Ol, Yenilikçi Ol, İsyankar Ol!"

Kova burcu, hayatı sanki bir bilim kurgu filmi gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün dünyayı nasıl daha iyi bir yer yapabilirim?" diye düşünür. Kahvaltısını yaparken bile 'Yeni bir icat bulmalıyım' diye zihninde projeler üretir. Evdeki her şey farklıdır ve sıradan olmaktan nefret eder. Trafikte 'Bu sistem çok saçma, ben farklı bir ulaşım şekli bulacağım' diye düşünür. Yokuş yukarı yürürken bile 'Acaba bu yolu kısaltacak bir şey icat edebilir miyim?' diye kafa yorar. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra, 'Ama bence insanlık olarak daha iyi olabiliriz' diyebilir. İş hayatında 'Bu proje çok eski moda, ben yenilikçi bir şey bulacağım' diyerek herkese meydan okur. Kova'lar genellikle "Her zaman farklı ol, yenilikler yap, kalıplara sığma" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli değişim ve komik anlarla doludur. Onlara göre aynı şeyleri yapmak, insan zekasına hakarettir.

BALIK (20 Şubat - 20 Mart): "Hayal Kur, Hisset, Rüyalara Dal!"

Balık burcu, hayatı sanki bir rüya gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi hayal dünyasına dalsam acaba?" diye düşünür. Kahvaltısını yaparken bile 'Acaba bu yumurta konuşabilir mi?' diye hayal kurar. Evde her şey biraz pusludur ve gerçekle hayal arasındaki sınırı zorlar. Trafikte bir yandan 'Ben denizde bir balığım' diye düşünür, diğer yandan rüyalara dalar. Yokuş yukarı yürürken bile 'Burası bir peri masalı gibi' diyebilir ve bir anda kendini bambaşka bir yerde bulabilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra, 'Belki de ben bir deniz kızıydım' diyebilir. İş hayatında 'Bu proje çok güzel, ben onunla dans edeyim' diyerek kendini duygularına bırakır. Balık'lar genellikle "Her zaman hayal kur, hislerini takip et, rüyaların peşinden git" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli duygusal ve komik anlarla doludur. Onlara göre gerçek dünya sıkıcıdır, hayaller ise sonsuzdur.​

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim): "Denge Her Şeydir, Değil mi?"
Astrology Astroloji GIF by Alem Dergisi

Terazi burcu, hayatı sanki bir müzakere masası gibi yaşar. Sabah uyanır, "Bugün hangi kararı alsam acaba?" diye düşünür, ve genellikle bu karar alması akşama kadar sürer. Kahvaltısını yaparken bile 'Bu kahve mi daha iyi, yoksa çay mı?' diye ikileme düşer. Evdeki her şeyin simetrik olmasına dikkat eder, eğer değilse düzeltmek için uğraşır. Trafikte bir yandan 'Bu yol çok kalabalık, ama herkes bir yere gidiyor işte' diye düşünür, diğer yandan yola bakmayı unutur. Yokuş yukarı yürürken bile bir anda durup 'Acaba farklı bir yoldan mı gitsem?' diye düşünebilir. İlişkilerde, bir anda 'Seni çok seviyorum' dedikten sonra, 'Ama belki de biz arkadaş kalmalıyız' diyerek kafanızı karıştırabilir. İş hayatında 'Herkesin fikrini almalıyız, adil bir karar vermeliyiz' diyerek tüm gün toplantı yapabilir. Terazi'ler genellikle "Her zaman dengeyi koru, herkesi memnun et" felsefesini benimserler. Bu yüzden hayatları sürekli kararsızlık ve komik olaylarla doludur. Onlara göre kavga, evrenin dengesini bozar.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan): "Yangın Merdivenleri Benim Oyun Parkım!"

Koç burcu, uyandığında ilk yaptığı şey aynaya bakıp kendine "Bugün hangi rekoru kıracağım?" diye sormaktır. Kahvaltıda yediği her lokma, bir sonraki maratona hazırlık gibidir. Tost makinesini "Bu da benim rakibim!" diye tekmeleyebilir. Evden çıkarken kapıyı kırarak "Ben geldim!" diye bağırabilir. Trafikte kırmızı ışığı "Durma! Hadi geçelim!" diye kafa tokuşturarak zorlar. Yokuş yukarı koşarken, "Daha hızlı! Daha hızlı!" diye bağırırken bir yandan da diğer koşucuları iterek "Engelleri aş!" diye coşabilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra bir anda "Acaba daha heyecanlı bir şey yapsak mı?" diyerek yamaç paraşütü teklif edebilir. İş hayatında, "Bu proje benim! Ben yazarım! Ben çizerim! Ben satarım!" diye bağırarak herkesin önüne atlayabilir. Koç'lar, hayatlarını sürekli bir aksiyon filmi gibi yaşarlar ve asla yavaşlamazlar. Onlar için "Durmak, paslanmaktır!"

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs): "Yemek ve Uyku Benim Olimpiyatlarım!"

Boğa burcu, güne başlarken yatağına sarılıp "Neden bu kadar rahatsın?" diye sorar. Kahvaltıda, bütün kahvaltılıkları aynı anda ağzına atıp, sonra da yavaş yavaş tadını çıkararak "Bu bir sanat!" diyebilir. Evde, her köşede yiyecek stokları vardır ve sürekli bir şeyler atıştırır. Trafikte, kırmızı ışıkta durduğunda "Oh, biraz daha dinlenme molası" diye sevinir ve arabasında piknik yapmaya başlayabilir. Yokuş yukarı yürürken "Yavaşla, manzaranın tadını çıkar!" diye bağırarak yanındaki insanları da yavaşlatabilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Hadi beraber yemek yapalım ve sonra da üç saat uyuyalım" diyebilir. İş hayatında, "Bu projeyi en iyi şekilde yapacağım, ama önce biraz şekerleme yapmalıyım" diyerek herkesi şaşırtabilir. Boğa'lar, hayatı sürekli bir ziyafet ve dinlenme alanı olarak görürler. Onlar için "Acele etmek, yemek israfıdır!"

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran): "Benimle Konuşan Her Şey Çok Eğlenceli!"

İkizler burcu, uyandığında aynaya bakıp "Bugün kim olsam acaba?" diye sorar ve anında üç farklı karakter belirleyebilir. Kahvaltıda hem telefonda konuşup, hem kitap okuyup, hem de kahveyi havaya fırlatıp yakalayabilir. Evde, her odada farklı bir konuşma konusu başlatıp, kendi kendine tartışabilir. Trafikte, diğer sürücülerle sohbet etmeye çalışıp, "Acaba bu yol ne zaman açılacak?" diye derin felsefi sorular sorabilir. Yokuş yukarı koşarken, "Acaba burası neden bu kadar dik?" diye düşünürken bir yandan da diğer koşuculara espri yapabilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra "Ama acaba başka biriyle de arkadaş olabilir miyiz?" diye sorarak ortamı karıştırabilir. İş hayatında, "Bu proje çok sıkıcı, ben onu dans ederek bitireceğim!" diye bağırıp herkesi dansa kaldırabilir. İkizler, hayatı sürekli bir konuşma ve espri şöleni olarak yaşarlar. Onlar için "Sıkılmak, bir ceza türüdür!"

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz): "Herkesi Anne Kucağına Alabilirim!"

Yengeç burcu, uyandığında ilk yaptığı şey, evdeki bitkileri sulayıp onlara ninniler söylemektir. Kahvaltıda, herkese yetecek kadar yemek yapar ve "Yiyin yiyin, zayıf kalmayın!" diye ısrar edebilir. Evde, her köşede duygusal anılarla dolu fotoğraflar vardır ve her birine bakıp gözyaşı dökebilir. Trafikte, diğer sürücülere "Yavaş gidin, aman bir şey olmasın!" diye bağırıp herkesi sinirlendirebilir. Yokuş yukarı yürürken, "Acaba yorulmuşlar mıdır?" diye endişelenip yanındaki insanları sırtında taşıyabilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Benim evladım oldun!" deyip karşıdaki insanı kucaklayıp öpebilir. İş hayatında, "Bu proje ailemizin bir parçası, herkesi kucaklıyorum!" diye bağırıp duygusal bir konuşma yapabilir. Yengeç'ler, hayatı sürekli bir anne şefkati ve duygusallıkla yaşarlar. Onlar için "Sevgi, her şeyin üstesinden gelir!"

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos): "Bütün Dünya Benim Sahnem!"

Aslan burcu, uyandığında ilk yaptığı şey aynada kendine "Sen bir süpersin!" diye iltifat etmektir. Kahvaltıda, bir taht kurup, kahvaltılıklarını şölen havasında sunabilir. Evden çıkarken, kırmızı halı serdirip, korumalarıyla çıkış yapabilir. Trafikte, tüm sürücülerin kendisine bakmasını bekleyip, el sallayarak "Ben geldim!" diyebilir. Yokuş yukarı koşarken, "Benim enerjime bakın! Alkışlayın!" diye bağırarak herkesin dikkatini çekebilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Ama benden daha şanslısını bulamazsın!" demeyi de unutmaz. İş hayatında, "Bu projeyi ben yöneteceğim! Çünkü ben bir aslanım!" diye bağırarak herkesi kendisine hayran bırakabilir. Aslan'lar, hayatı sürekli bir gösteri ve hayranlık beklentisiyle yaşarlar. Onlar için "Sahnede olmak, var olmaktır!"

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül): "Her Şeyin Bir Yeri Olmalı! Ama Gerçekten!"

Başak burcu, uyandığında ilk yaptığı şey, odasını mikroskopla inceleyip tozları yok etmektir. Kahvaltıda, her şeyi miligramıyla ölçüp, kalori sayımına göre yer. Evde, her şey etiketlidir ve yerinden oynamasına asla izin vermez. Trafikte, diğer sürücülerin hatalarını not alıp, onlara ceza yazma hayalleri kurar. Yokuş yukarı yürürken, "Bu kaldırım taşları neden bu kadar yamuk?" diye eleştirirken, her taşı düzeltmeye çalışabilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Ama çoraplarını neden bu kadar dağınık bırakıyorsun?" diye eleştirebilir. İş hayatında, "Bu projede bir hata var! Ben onu mikroskopla inceleyip düzelteceğim!" diyerek herkesi çileden çıkarabilir. Başak'lar, hayatı sürekli bir düzen ve mükemmeliyet arayışıyla yaşarlar. Onlar için "Düzensizlik, bir kaostur!"

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim): "Karar Vermek mi? O da Ne?"

Terazi burcu, uyandığında ilk yaptığı şey aynaya bakıp, "Bugün hangi kıyafet daha güzel? Bilemedim..." diyerek saatlerce giyinmeye çalışmaktır. Kahvaltıda, "Bu reçel mi daha iyi, yoksa bal mı? Of, bilemedim!" diyerek kahvaltıyı akşam yemeğine kadar uzatabilir. Evde, her şeyin simetrik olması için saatlerce uğraşır, bir tabloyu bir saat sağa, bir saat sola kaydırabilir. Trafikte, "Bu trafik mi çok kalabalık, yoksa ben mi yavaş gidiyorum? Of, bilemedim!" diyerek yavaşça ilerler. Yokuş yukarı yürürken, "Acaba bu yolu mu seçseydim, yoksa diğerini mi? Ah, bilemedim!" diyerek geri dönebilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Ama acaba bir ara ayrılıp sonra tekrar mı birleşsek? Of, bilemedim!" diyerek karşıdaki insanı çıldırtabilir. İş hayatında, "Bu projeyi mi yapsak, yoksa diğerini mi? Ah, bilemedim!" diyerek tüm toplantıyı kararsızlıkla geçirebilir. Terazi'ler, hayatı sürekli bir denge ve karar karmaşası içinde yaşarlar. Onlar için "Karar vermek, en zor sanattır!"

AKREP (23 Ekim - 21 Kasım): "Herkesin Bir Sırrı Var ve Ben Onları Biliyorum!"

Akrep burcu, uyandığında ilk yaptığı şey, etrafındaki herkesi şüpheyle süzmektir. Kahvaltıda, "Bu yiyecekler zehirli olabilir mi?" diye düşünerek her şeyi didik didik edebilir. Evde, her köşede gizli geçitler ve dinleme cihazları vardır. Trafikte, diğer sürücülerin planlarını çözmeye çalışırken, onları takip edebilir. Yokuş yukarı yürürken, "Bu bir tuzak olabilir, her an tetikte olmalıyım!" diye her adımını dikkatli atar. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Ama ben senin tüm sırlarını biliyorum!" diyerek karşıdaki insanı ürkütebilir. İş hayatında, "Bu projede bir gizem var, ben onu çözene kadar uyumayacağım!" diyerek herkesi şüphe içinde bırakır. Akrep'ler, hayatı sürekli bir gizem ve şüphe içinde yaşarlar. Onlar için "Gizem, hayatın tadıdır!"

YAY (22 Kasım - 21 Aralık): "Durmak Yok! Dünyayı Gezmek Lazım!"

Yay burcu, uyandığında ilk yaptığı şey, sırt çantasını hazırlayıp "Acaba bugün nereye gitsem?" diye düşünmektir. Kahvaltıda, "Bu kahve çok sıkıcı, hadi başka bir ülkede içelim!" diye bağırıp evden çıkabilir. Evde, dünya haritası duvarlara asılıdır ve sürekli yeni rotalar belirler. Trafikte, "Bu şehir çok küçük, hadi dağlara tırmanalım!" diyerek arabayı dağa sürmeye çalışabilir. Yokuş yukarı yürürken, "Bu çok kolay, hadi daha zorlu bir parkur bulalım!" diyerek yanındaki insanları maceraya sürükleyebilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Hadi birlikte Tibet'e gidelim!" diyebilir. İş hayatında, "Bu proje çok sıkıcı, ben yeni bir kıtada çalışacağım!" diyerek herkesi şaşırtabilir. Yay'lar, hayatı sürekli bir macera ve keşif arayışıyla yaşarlar. Onlar için "Evde oturmak, zaman kaybıdır!"

OĞLAK (22 Aralık - 21 Ocak): "Disiplin, Ciddiyet ve Başarı Benim Göbek Adım!"

Oğlak burcu, uyandığında ilk yaptığı şey, günlük iş planını kontrol etmektir. Kahvaltıda, hızlıca bir protein shake içip, "Zaman çok değerli!" diye söylenir. Evde, her şey düzenlidir ve başarıları için sürekli motivasyon panoları oluşturur. Trafikte, diğer sürücülerin ne kadar yavaş olduğunu eleştirip, "Ben daha hızlı gitmeliyim!" diyebilir. Yokuş yukarı yürürken, "Bu sadece bir başlangıç, ben zirveye ulaşacağım!" diyerek hızla yürür. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Ama benim iş planım var, ona göre hareket etmelisin!" diyebilir. İş hayatında, "Bu projeyi ben yöneteceğim ve zirveye taşıyacağım!" diyerek herkesi çalışmaya zorlar. Oğlak'lar, hayatı sürekli bir başarı ve disiplin içinde yaşarlar. Onlar için "Hedefe ulaşmak, yaşamın amacıdır!"

KOVA (22 Ocak - 19 Şubat): "Ben Farklıyım! Ve Bu Harika!"

Kova burcu, uyandığında ilk yaptığı şey, "Acaba bugün hangi kuralı çiğnesem?" diye düşünmektir. Kahvaltıda, yiyecekleri karıştırıp yeni bir lezzet yaratabilir ve "Bu çok sıradan!" diyebilir. Evde, her şey farklıdır ve geleneksel hiçbir şey yoktur. Trafikte, arabasını ters yönde sürerek "Bu yol daha mantıklı!" diyebilir. Yokuş yukarı yürürken, "Bu çok kolay, hadi yer çekimine meydan okuyalım!" diyerek zıplayarak yürüyebilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Ama bence uzaylılarla da arkadaş olabiliriz!" diyebilir. İş hayatında, "Bu proje çok eski moda, hadi onu daha yenilikçi bir hale getirelim ve dünya düzenini değiştirelim!" diyerek herkesi şaşırtabilir. Kova'lar, hayatı sürekli bir yenilik ve farklılık arayışıyla yaşarlar. Onlar için "Sıradan olmak, sıkıcı bir hatadır!"

BALIK (20 Şubat - 20 Mart): "Hayallerim Gerçek, Gerçekler Hayal Gibi!"

Balık burcu, uyandığında ilk yaptığı şey, rüyalarını hatırlayıp, "Acaba bu rüya ne anlama geliyor?" diye düşünmektir. Kahvaltıda, kahvesini okşayıp onunla sohbet ederek, "Sen bugün ne hissediyorsun?" diyebilir. Evde, her köşede bir deniz, bir orman ve bir peri masalı vardır. Trafikte, arabanın bir gemi olduğunu hayal edip, "Denizde seyir halindeyim!" diyebilir. Yokuş yukarı yürürken, "Ben bir melek gibi uçuyorum!" diyerek kendini kuş gibi hissedebilir. İlişkilerde, "Seni seviyorum!" dedikten sonra, "Belki biz bir rüyada buluştuk!" diyebilir. İş hayatında, "Bu proje çok duygusal, hadi ona şarkı söyleyerek hayat verelim!" diyebilir. Balık'lar, hayatı sürekli bir hayal ve duygusallık içinde yaşarlar. Onlar için "Gerçek dünya sıkıcı, hayaller sonsuzdur!"

Geri