felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #2 Lise dönemlerimin en gözde telefonlardan birisiydi kendileri... Her 85 ve öncesi doğan canlı bunu 1 kere kullanmıştır
Lise dönemlerimin en gözde telefonlardan birisiydi kendileri... Her 85 ve öncesi doğan canlı bunu 1 kere kullanmıştır
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Arl 2012 #3 cep telefonu merakım olmadı,hiç kullanmadım geçen yıl başladım kullanmaya...blackberryle başladım babamın vardı bundan
cep telefonu merakım olmadı,hiç kullanmadım geçen yıl başladım kullanmaya...blackberryle başladım babamın vardı bundan
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 9 Arl 2012 #4 İlk Telefonumdu. 2005 Yılıydı. Ah Be Ne Günlerdi.
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Arl 2012 #5 Birde 3310 olanı var bunun. Taka falan ama en sağlam telefonlar bunlar yani aksini iddia eden?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2012 #6 felsefe_mi dediki: Lise dönemlerimin en gözde telefonlardan birisiydi kendileri... Her 85 ve öncesi doğan canlı bunu 1 kere kullanmıştır Genişletmek için tıklayın... Şunu 89 öncesi yapsak )
felsefe_mi dediki: Lise dönemlerimin en gözde telefonlardan birisiydi kendileri... Her 85 ve öncesi doğan canlı bunu 1 kere kullanmıştır Genişletmek için tıklayın... Şunu 89 öncesi yapsak )
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2012 #7 ZeyNoO dediki: Şunu 89 öncesi yapsak ) Genişletmek için tıklayın... Düz hesap 90 diyorum