• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

+359 ile başlayan cevapsız aramalar

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bir zamanlar çok fazla irdelenmişti. O zamanlar neden aranır ki bunlar mutlaka açıkları vardır diye düşünmüştüm. Taa ki bu akşam bu tür bir cevapsız çağrı gelinceye değin :)

Hatta biri televizyona bile çıkmıştı dolandırıldım diye. Bu akşam tanımadığım +359 kod numaraları bir telefon alınca internetten bir araştırayım dedim. Meşhur Bulgaristan menşeli numaralardanmış :)

Dönüş yaptığınızda size, işkence gördüklerini, Türkiye'ye sığınmak istediklerini... gibi duygu sömürüsüne dayalı konuşmalar yaptıktan sonra şuh bir resim iletiyorlarmış bunlar. Millet olarak acımtırak arabesk yapımız devreye giriyor ve istedikleri paraları gönderiyorumuşuz resmi gördükten sonra ikna olup :)

Siz siz olun +359 ile başlayan numaradan arandığınızda geri dönmeyin... :)

Sanırım bayan erkek ayırımı yapıyorlar :) yazık dünyaa ne hale geldi ... insanları kandırırken bile kadınlar kaale alınmıyor :D
Sanmıyorum kadın-erkek ayrımı yaptıklarını. Bana çıkmaz deme bana da bu akşam tesadüf etti babamla otururkne:P Yarın sen de aranabilirsin :) Ama faturalı hatları tercih ediyorlarmış.

Resmi merak ettim doğrusu :)
Ne resimmiş ki yardımseverlik duygularımızı kabartıyormuş =BB

Ben televizyona dolandırıldım diyerek çıkan adamı hatırlıyorum. Ona gelen resimler de yayınlanmıştı. Gayet şuhani resimlerdi :D Şuhani ne yaa ne yazıyorum ben :P

Benim hattım faturalı ailemdeki bütün bayanların da :) ve babam hariç bütün genç erkekler bu no lardan arandı ... kesinlikle erkekler aranıyor :D

Sanmıyorum kadın-erkek ayrımı yaptıklarını. Bana çıkmaz deme bana da bu akşam tesadüf etti babamla otururkne:P Yarın sen de aranabilirsin :) Ama faturalı hatları tercih ediyorlarmış.

Ben televizyona dolandırıldım diyerek çıkan adamı hatırlıyorum. Ona gelen resimler de yayınlanmıştı. Gayet şuhani resimlerdi :D Şuhani ne yaa ne yazıyorum ben :P

Hıhı şuhani nedir?
Resimlisini duymamıştım... Çağrı atıp geri dönme olayın pek trend olmadı sanırım, şimdi resimle kandırıyorlar demek ki :)
İlginç... Dolandırılanların da hep erkek olması düşündürücü :)

Şuhani, "şuh" sözcüğünün anlık gaza gelmişidir :) Afilli şuh diye tanımlayabilirim tabii kendi nazarımda, kimseye bişey ifade etmeyebilir ama bu şekilde kullanmak geldi içimden o an, zaten bana çağrıştırdığını başkasına çağrıştırabilme ihtimaline pek ihtimal vermiyorum :)

Şuhani, "şuh" sözcüğünün anlık gaza gelmişidir :) Afilli şuh diye tanımlayabilirim tabii kendi nazarımda, kimseye bişey ifade etmeyebilir ama bu şekilde kullanmak geldi içimden o an, zaten bana çağrıştırdığını başkasına çağrıştırabilme ihtimaline pek ihtimal vermiyorum :)

Hohhoh :)) tekerleme gibi bir söz bayıldımm " bana çağrıştırdığını başkasına çağrıştırabilme ihtimaline pek ihtimal vermiyorum "

Benim telefonum yurtdisina kapali. Bunlar faturali hatlari bildiklerine gore keske operator servislerinden birer sevgili yapip hatla ilgili sorgulama yapsalar bu adamin teli yurtdisina acik mi diye:)

Gerci cevapsiz cagrilara dogal surecte geri donmem. Bu kezde +40 ile baslayan bir no aradi beni. Cok sık olan durum degil yanlis anlamayin bu daha ikinci iste ve 10 dakika once oldu, her ikisini de bu konuda paylastim :)

Eger Romanya ekonomisine katkida bukunmak istoyorsaniz bu cevapsizlara donun. Pek sevgili yapabileceginizi sanmiyorum maksat ekonomik destek atmak olmali.d

Geri