jeriko Özel Üye Özel üye 2 Ock 2010 #1 2010'da 40000 i geçtik.Hayırlı uğurlu olsun.Bizler geçiciyiz ama forumumuz inşallah kalıcı olacak.Bu günlere gelmesinde emeği olan herkese başta Yorumsuz olamak üzere sonsuz teşekkürler. Eski Yılda Yeni Yılda
2010'da 40000 i geçtik.Hayırlı uğurlu olsun.Bizler geçiciyiz ama forumumuz inşallah kalıcı olacak.Bu günlere gelmesinde emeği olan herkese başta Yorumsuz olamak üzere sonsuz teşekkürler. Eski Yılda Yeni Yılda
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ock 2010 #2 Allah arttırsın (Amin) Forumun nesilden nesile gitmesi dileklerimlee ;
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ock 2010 #3 Ben de yeni farkettim hocam. Bu günlerde sigarayı bırakmış olmam nedeniyle hiçbişeye yoğunlaşamıyorum. Yarı karanlık benim için herşey Sayenizde arkadaşlar... daha nice 40 binler görmek dileği ile. Hepinize kocaman teşekkürler...
Ben de yeni farkettim hocam. Bu günlerde sigarayı bırakmış olmam nedeniyle hiçbişeye yoğunlaşamıyorum. Yarı karanlık benim için herşey Sayenizde arkadaşlar... daha nice 40 binler görmek dileği ile. Hepinize kocaman teşekkürler...
S -STORM- Usta 3 Ock 2010 #9 Teşekkür ederim yeşüll! Goglogo'yu keşfettim ve logolarımı artık orda yapıyorum!
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 3 Ock 2010 #10 daha önce görmüştüm ama çerezforum yazısssyla daha güzel olmuş