• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

6 Kasım Son Gün-Yeni Mod Alımı

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Arkadaşlar. Forumda birçok boş bölümümüz var ve bu bölümlere gerçekten özveride bulunabilecek, paylaşım yapabilecek ve diğer üyelerce yapılan paylaşımları denetim altında bulunduracak moderatörler almak istiyoruz.

Yönetim odasında Moderatörlük kriterlerimiz vardı. 20 gün mazeretsiz foruma gelmeyen yöneticilerimizin yetkileri bir daha geri verilmemek üzere kaldırılıyor. Başlangıçta bu kuralı bilirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyiz. Çünkü kırgınlıkta yaşayabiliyoruz bu yüzden. Hatta beklentimiz odur ki foruma olan ilginizi kaybettiğiniz anda kendi talebinizle moderatörlükten çekilmek istediğinizi belirtmeniz.

Bu güne kadar gördüğüm bir durumu da sizinle paylaşmak istiyorum. Kim mod olduysa foruma ilgileri birden azalır gibi oldu. Nedenini çözmedim ancak harika paylaşım yapan ve bunun karşılığı olarak Mod atadığımız arkadaşlarda hep bir ilgisizliğin de başlangıcı oldu modluk (Herkesi kapsamıyor tabii ki). Umarım bu kez böyle olmaz.

Konu/mesaj sayınızın yeterli olduğunu ve paylaşım için özveride bulunacağınıza eminseniz lütfen başvuruda bulunun ve başvuru sonucunda (Süper modlarımızca değerlendirilecek) modluğunuz onaylanmazsa lütfen kırılmayınız.

Bu arada mevcut modlarımızın görev alanları biraz daha genişletildi.

Moderatör alıncak bölümlerimiz:

• Üyeler İçin
  • Eğlence (1 mod var 1 tane daha alıncak)
  • Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Eğitim
  • Aşk & Duygusallık & Romantizm (2 mod)(Mod atandı - arzum)
  • Kadın & Erkek Dünyası
  • Kültür & Sanat
  • Güncel (Mod atandı - kelebek1485)
  • Sağlık (Mod atandı - LostBlue)
  • Bilgisayar
  • Dini Konular (Mod atandı - LostBlue)
  • Konu Dışı (Off Topic)
  • Spor(1 mod var 1 tane daha alıncak)
Eğer başka bir forumda yöentim kadrosunda iseniz lütfen başvuru yapmayınız.

Arkadaşlar moderatör alımını şimdilik kapatmış bulunuyoruz. Bir sonraki turda paylaşımları ile dikkati çeken üyelerimize muhtemelen teklif usulü yaparız moderatör alımını. Teşekkürler ilginiz için.

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri