yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Arl 2024 #1 Karadenizli olup ta bu sorulmazmi hic 8 kilogram hamsi balığını kılçıksız ve yemeye hazır hale getirmek (temizleme süresi) yaklaşık olarak ne kadar zaman alır?
Karadenizli olup ta bu sorulmazmi hic 8 kilogram hamsi balığını kılçıksız ve yemeye hazır hale getirmek (temizleme süresi) yaklaşık olarak ne kadar zaman alır?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 12 Arl 2024 #2 yesim434 dediki: Karadenizli olup ta bu sorulmazmi hic 8 kilogram hamsi balığını kılçıksız ve yemeye hazır hale getirmek (temizleme süresi) yaklaşık olarak ne kadar zaman alır? Genişletmek için tıklayın... Sen ne kadar sürede yaparsın bir Karadeniz kızı olarak abla
yesim434 dediki: Karadenizli olup ta bu sorulmazmi hic 8 kilogram hamsi balığını kılçıksız ve yemeye hazır hale getirmek (temizleme süresi) yaklaşık olarak ne kadar zaman alır? Genişletmek için tıklayın... Sen ne kadar sürede yaparsın bir Karadeniz kızı olarak abla
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Arl 2024 #3 Asi Kız dediki: Sen ne kadar sürede yaparsın bir Karadeniz kızı olarak abla Genişletmek için tıklayın... Sence ne kadar sürede yapa bilirim canım
Asi Kız dediki: Sen ne kadar sürede yaparsın bir Karadeniz kızı olarak abla Genişletmek için tıklayın... Sence ne kadar sürede yapa bilirim canım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Arl 2024 #5 Sentinus dediki: Ben 2 saat diyorum. Yapanı gördüm çünkü. Genişletmek için tıklayın... 8 kilo hamsi kılçıkları da temiz lenecek ve 2 saat makinami bu kişi ya.
Sentinus dediki: Ben 2 saat diyorum. Yapanı gördüm çünkü. Genişletmek için tıklayın... 8 kilo hamsi kılçıkları da temiz lenecek ve 2 saat makinami bu kişi ya.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 12 Arl 2024 #6 Her gün 4 kasa hamsi ayikliyor abla Dükkan işletiyor kendisi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Arl 2024 #7 Sentinus dediki: Her gün 4 kasa hamsi ayikliyor abla Dükkan işletiyor kendisi Genişletmek için tıklayın... Kesin o kilcikli birakiyordur sen birdaha gittiginde sor )) benim de icim rahat etsin
Sentinus dediki: Her gün 4 kasa hamsi ayikliyor abla Dükkan işletiyor kendisi Genişletmek için tıklayın... Kesin o kilcikli birakiyordur sen birdaha gittiginde sor )) benim de icim rahat etsin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 12 Arl 2024 #8 Dört saat diyorum ben 1 kiloyu yarım saatte temizliyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Arl 2024 #10 Ben sekiz kilo hamsiyi 2 ,5 saate temizledim ) ama o arada kahvemide ictim forumada geldim biraz bakindim )
Ben sekiz kilo hamsiyi 2 ,5 saate temizledim ) ama o arada kahvemide ictim forumada geldim biraz bakindim )