Safir Özel Üye Özel üye 27 Ekm 2009 #1 Hayran olduğunuz ünlülerin 80'li yıllardaki ilgin kıyafetleri sizleri çok güldürecek. o dönemin kendine özgü giyim tarzı belki komik gelebilir ancak unutmayın ki o dönem iz bırakan ünlüler bunlar.
Hayran olduğunuz ünlülerin 80'li yıllardaki ilgin kıyafetleri sizleri çok güldürecek. o dönemin kendine özgü giyim tarzı belki komik gelebilir ancak unutmayın ki o dönem iz bırakan ünlüler bunlar.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 27 Ekm 2009 #3 İnanmıyorum yha, haluk bilginer mi bu =BB Kadın satıcısı gibi Birde ilk resme çok güldüm yha Koskoca kadir inanır öyle abidik gubidik bir tüylü çizme
İnanmıyorum yha, haluk bilginer mi bu =BB Kadın satıcısı gibi Birde ilk resme çok güldüm yha Koskoca kadir inanır öyle abidik gubidik bir tüylü çizme
Suskun V.I.P V.I.P 27 Ekm 2009 #4 O zamanlarda o tip bıyık modası vardı,ispanyol paçalar uzun faullü saçlar ....bende çocukluk yıllarıma döndüm teşekkürler Safir.
O zamanlarda o tip bıyık modası vardı,ispanyol paçalar uzun faullü saçlar ....bende çocukluk yıllarıma döndüm teşekkürler Safir.
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Ksm 2018 #5 O yıllarda bıyıksız biri yoktu sanırım halk olmak üzere herkes modaya uymuş