• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

85'lik Dede İkiz Çocuk Babası Oluyor

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Artvinli 85 yaşındaki Cemal Karabacak, birlikte yaşadığı ve 3 aylık hamile olan Gürcistan uyruklu kadından ikiz bebek bekliyor...
Hopa ilçesinde yaşayan ve ilk eşini yıllar önce kaybeden Cemal Karabacak'ın yaptığı ikinci evlilik kısa sürdü. Bir yakını aracılığıyla, Gürcistan'ın Batum kentinden Meri Shantadze (48) ile tanışan Karabacak, Müslüman olan Meri ile 10 aydır birlikte yaşıyor. Karabacak, bir süre önce doktora götürdüğü eşinin 3 aylık ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrendi. Köyünde 'Cemal Dede' olarak tanınan Karabacak, şimdi yeniden beşik sallayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Karabacak, Gürcistan'dan evrakları gelmediği için Shantadze ile henüz resmi nikah kıyamadığını belirterek, "Evraklar gelince resmi nikah kıyacağız'' dedi. Zaman zaman eşiyle birlikte Batum'a gittiklerini, bir süre önce de burada doktora başvurduklarını ifade eden Cemal Dede, ''Doktor, eşimin 3 aylık ikize hamile olduğunu söyledi. Çocuğum olacağı için çok seviniyorum'' diye konuştu. İlk eşinden 5 çocuğu olduğunu, 21 de torunu bulunduğunu anlatan Karabacak, şunları söyledi: "Şimdi de Allah nasip ederse ikiz bebek bekliyorum. Allah 10 çocuk da verse bakarım. Çocukları çok seviyorum. Çocuk bakmak Allah'a karşı çok büyük nimettir. Eskiden çocuklarımı büyüttüğüm beşikler duruyor. Yeni doğacak olan çocuklarımı o beşiklerde yatıracağım.''

ERKEKTE YAŞ SINIRI YOK
Cinsel Sağlık Derneği Bilimsel Komite Üyesi Prof. Dr. Emre Akkuş, erkeklerin yaşlanma süreciyle birlikte sadece dölleme yeteneklerinde azalma olacağını söyledi. Ancak erkeklerin ergenlik çağından ölümlerine kadar her yaşta çocuk sahibi olabileceklerini belirten Akkuş, "Bir üst yaş sınırlaması yoktur. Ancak sperm parametreleri ileri derecede azalırsa, erkeklerin çocuk sahibi olma şanları azalacaktır'' dedi.

KENDİME İYİ BAKTIM
Cemal Karabacak, 1925 doğumlu olduğunu ve 67 yıl şoförlük yaptığını anlattı. Hayatında iki kez içki içtiğini belirten Cemal Dede, "Daima kendime iyi baktım, iyi yemekler yedim. Ayranı ve yoğurdu çok severim" dedi. Kar altında bile soğuk suya girdiğini söyleyen Cemal Dede, genç kalmanın sırrını şöyle anlattı: "İçki kullanmadım, akşam erken yattım, sabah erken kalktım, düzenli ve organik beslendim. Yemekleri öğünde yemeye dikkat ettim, abur cubur yemem, sigara içmedim, kötü alışkanlıklarım olmadı."

(Takvim)

Geri