K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 8 Tem 2010 #1 excelde bır tablo hazırladım ama ordakı tutarları 10 esıt taksıt olrqk bolmek ıstıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz??
excelde bır tablo hazırladım ama ordakı tutarları 10 esıt taksıt olrqk bolmek ıstıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Tem 2010 #2 Klasik bir formülle elde edebilirsiniz. Toplamı A11 hücresine aldığınızı varsayalım. Formül: Kod: =A11/10 Ya da sütunu toplayıp 10'a bölmek istersek (A1-A10 arasında tutarlar olsun); Kod: =TOPLA(A1:A10)/10 Upvote 0 Downvote
Klasik bir formülle elde edebilirsiniz. Toplamı A11 hücresine aldığınızı varsayalım. Formül: Kod: =A11/10 Ya da sütunu toplayıp 10'a bölmek istersek (A1-A10 arasında tutarlar olsun); Kod: =TOPLA(A1:A10)/10
K Kayıtsız Üye Ziyaretçi 8 Tem 2010 #3 yapıyorum ama hata verıyo bıryerde yanlıslık war ama bulamıyorum Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Tem 2010 #4 Hatanın ne olduğunu yazarsanız çözüm üretmeye çalışırız. Eğer halledemezseniz Tabloyu cerezforum[at]hotmail.com mailine gönderin. Ama yukarıdaki yöntemle kesinlikle olması lazım. Upvote 0 Downvote
Hatanın ne olduğunu yazarsanız çözüm üretmeye çalışırız. Eğer halledemezseniz Tabloyu cerezforum[at]hotmail.com mailine gönderin. Ama yukarıdaki yöntemle kesinlikle olması lazım.