Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Hzr 2012 #1 Admin Mod İlişkisi ADMIN; Başlangıçta, merak etme çok başarılı olacaksın bir hafta sonra: daha sıkı çalışmalısın!!! bir ay sonra Forum için çok daha sıkı çalışmalısın! 3 ay sonra sana çok sıkı çalışmalısın demiştim.. duydunmu beni!!!
Admin Mod İlişkisi ADMIN; Başlangıçta, merak etme çok başarılı olacaksın bir hafta sonra: daha sıkı çalışmalısın!!! bir ay sonra Forum için çok daha sıkı çalışmalısın! 3 ay sonra sana çok sıkı çalışmalısın demiştim.. duydunmu beni!!!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Hzr 2012 #4 abim görmesin bunu kötü örnek teşkil ediyor
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Hzr 2012 #5 Çağlayağmur dediki: Eyvah bu ne hal böyle ama bizim adminimiz melek melek Genişletmek için tıklayın... Evet ablam @YoRuMSuZ yapmaz kıyamaz o bize Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur dediki: Eyvah bu ne hal böyle ama bizim adminimiz melek melek Genişletmek için tıklayın... Evet ablam @YoRuMSuZ yapmaz kıyamaz o bize
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Hzr 2012 #6 @ZeyNoO bunun en sonunda o zavallı modu yiyen admin vardı,keşke onu da koysaydın Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Hzr 2012 #7 arz-ı hal dediki: @ZeyNoO bunun en sonunda o zavallı modu yiyen admin vardı,keşke onu da koysaydın Genişletmek için tıklayın... Ama aldığım yerde yoktu bunlar vardı sadece. Şimdi netten aradım ama dediğin şekilde yok Eğer elinde varsa onu da sen ekleyebilir misin istersen Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal dediki: @ZeyNoO bunun en sonunda o zavallı modu yiyen admin vardı,keşke onu da koysaydın Genişletmek için tıklayın... Ama aldığım yerde yoktu bunlar vardı sadece. Şimdi netten aradım ama dediğin şekilde yok Eğer elinde varsa onu da sen ekleyebilir misin istersen
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Hzr 2012 #8 ZeyNoO dediki: Ama aldığım yerde yoktu bunlar vardı sadece. Şimdi netten aradım ama dediğin şekilde yok Eğer elinde varsa onu da sen ekleyebilir misin istersen Genişletmek için tıklayın... ben biliyorum var ama linkleri çıkıyor deneyeyim yine de
ZeyNoO dediki: Ama aldığım yerde yoktu bunlar vardı sadece. Şimdi netten aradım ama dediğin şekilde yok Eğer elinde varsa onu da sen ekleyebilir misin istersen Genişletmek için tıklayın... ben biliyorum var ama linkleri çıkıyor deneyeyim yine de
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Hzr 2012 #9 ZeyNoO dediki: Evet ablam @YoRuMSuZ yapmaz kýyamaz o bize Genişletmek için tıklayın... Belli olmaz tersi.. Yapabilir..bn o kapasiteyi goruyorum yorumsuzda... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: Evet ablam @YoRuMSuZ yapmaz kýyamaz o bize Genişletmek için tıklayın... Belli olmaz tersi.. Yapabilir..bn o kapasiteyi goruyorum yorumsuzda...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 1 Tem 2012 #10 İyiki böyle değil yoksa ben son aşamayı bile geçmiştim yoksa Melenktir O melenktir