YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ekm 2006 #5 Ben size demedim mi adminle uğraşmayın diye. Daha önce uyarmadım mı sizi Ben o karikatürleri silmezmiyim Neyse bu son olsun. Son uyarıdır Haa bu arada sen hangi taraftaki meleksin
Ben size demedim mi adminle uğraşmayın diye. Daha önce uyarmadım mı sizi Ben o karikatürleri silmezmiyim Neyse bu son olsun. Son uyarıdır Haa bu arada sen hangi taraftaki meleksin
cırcırböcee V.I.P V.I.P 21 Ekm 2006 #8 bu durumda öteki de ben oluyom ama o kadar yufka yürekli deilim ya nese
aiShwaRya Aktif 15 Ksm 2006 #9 Allahım yazıları silipte nasılda yazmışlar bunu kim düşünmüş böyle birşeyi vallaha kim bu karikatürleri admin moduna çevirdiyse mükemmel olmuş gül gül bi hal oldum
Allahım yazıları silipte nasılda yazmışlar bunu kim düşünmüş böyle birşeyi vallaha kim bu karikatürleri admin moduna çevirdiyse mükemmel olmuş gül gül bi hal oldum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Arl 2018 #10 Yok artık, kesinlikle asparagas haber bu benim böyle bir yaşantım da yok meleklerimde