duydum ki herkes yorumsuzun biyografisini merak ediyormuş adminimizde bunu açıklamaktan çekiniyor...ben açıklayayım dedim...
1. Adı / Soyadı = Polat Alemdar
2. Doğum Tarihi/Yeri = 07.07.1977/bu konuda çok söylentiler var bir grup arkadasımız ordu,bir kısmımız samsun,bir kısmımız sivas hatta antalya diyenlerimiz bile var doğrusunu Allah bilir.
3. Medeni Hali = kimseye çaktırmıyor ama o Evli ve ikizlerii olan bir baba...
4. Varsa Lakabı = NoNaMe
5. Nick'inin Anlamı = yorum yapmaktan nefret eder onun için..yorumsuzdan yorum falan beklemeyin...
6. Yaşadığı Yer = sanırım okul ve ev arası mekik dokuyor(bak geceleri barlarda gezdiğini kimseye sölemedim)
7. Göz ve Saç Rengi= saçlar mavi gözler bordo (anlayacağınız koyu Trabzonsporlu)
8. Mesleği = Öğretman (benden duymuş olmayın ama okul müdürü)
9. Eğitimi= ilkokul terk aslında nasıl öğretmen oldu bir türlü anlamadım..torpil mi var ne...
10. En Sevdiği Tatlı = kazandibi
11. En Sevdiği İçecek = sigara
12. En Sevdiği Yemek = menemen
13. En Sevdiği Şarkı = Jale-üzgünüm
14. Hobileri = ütü yapmak,bulaşık yıkamak,yemek yapmak
15. Fobileri = -KıRMıZı-
16. En Sevdiği Dizi veya Tv Programları = Tom ve Jerry
17. Sitede En Sevdiği Üye (üyeler) = herkesi sever ayrım yapmaz...
18. En Sevdiği Renk = Turkuaz uygundur...
19. En Sevdiği Hayvan = timsah
20. En Belirgin Özelliği = sert,kabadayı bir kişiliği var...
yorumsuz bunları burada açıkladığım için beni siteden atıcaksın ama gönlüm el vermedi üyelerimiz okadar merak ediyor..açıklamak gerekiyordu
1. Adı / Soyadı = Polat Alemdar
2. Doğum Tarihi/Yeri = 07.07.1977/bu konuda çok söylentiler var bir grup arkadasımız ordu,bir kısmımız samsun,bir kısmımız sivas hatta antalya diyenlerimiz bile var doğrusunu Allah bilir.
3. Medeni Hali = kimseye çaktırmıyor ama o Evli ve ikizlerii olan bir baba...
4. Varsa Lakabı = NoNaMe
5. Nick'inin Anlamı = yorum yapmaktan nefret eder onun için..yorumsuzdan yorum falan beklemeyin...
6. Yaşadığı Yer = sanırım okul ve ev arası mekik dokuyor(bak geceleri barlarda gezdiğini kimseye sölemedim)
7. Göz ve Saç Rengi= saçlar mavi gözler bordo (anlayacağınız koyu Trabzonsporlu)
8. Mesleği = Öğretman (benden duymuş olmayın ama okul müdürü)
9. Eğitimi= ilkokul terk aslında nasıl öğretmen oldu bir türlü anlamadım..torpil mi var ne...
10. En Sevdiği Tatlı = kazandibi
11. En Sevdiği İçecek = sigara
12. En Sevdiği Yemek = menemen
13. En Sevdiği Şarkı = Jale-üzgünüm
14. Hobileri = ütü yapmak,bulaşık yıkamak,yemek yapmak
15. Fobileri = -KıRMıZı-
16. En Sevdiği Dizi veya Tv Programları = Tom ve Jerry
17. Sitede En Sevdiği Üye (üyeler) = herkesi sever ayrım yapmaz...
18. En Sevdiği Renk = Turkuaz uygundur...
19. En Sevdiği Hayvan = timsah
20. En Belirgin Özelliği = sert,kabadayı bir kişiliği var...
yorumsuz bunları burada açıkladığım için beni siteden atıcaksın ama gönlüm el vermedi üyelerimiz okadar merak ediyor..açıklamak gerekiyordu