düşünceli
Katılımcı
Bir Adsl aboneliğini bir kaç kişi paylaşıyoruz. Modem başka bir yerde olduğu için resetleme imkanı her zaman olmuyor. Neden reset ? hemen bunu açıklayayım isterseniz. Hepimiz tarafından bilinen bir gerçek varkı oda rapidhare nin dosya indirme limitini kıstlaması..... Birinci dosyadan sonra ikinci dosyayı indirmek için uzun bir süre beklememiz gerekiyor. Bu beklemeyi yapmamak ve ihtiyaç hasıl olan programı hemen kullanabilmek için modem üzerinden resetlemek bir çözüm. Ayrıca çok sık olmasada bazen modemde takılmalar oluyor. Tekrar ağ bağlantısını gerçekleştirmek içinde reset bir çözüm.Reset işleminin ağ üzerinden yapıldığını duydum. Modem ana sayfasına ulaşıyorum fakat reset+restart+reboot gibi seçeneklere ulaşamıyorum ve görmüyorumda. Mutlaka bir yerlerde yanlışım var.
( Amacım yalnızca rapid ve modem takılması gibi problemlerimi giderebilmek. Rapid işlemini ise kesinlikle geç saatlerde yapmaya çalışıyorum ki diğer arkadaşlarım internet yavaşlaması yaşamasın diye. Bu Konuda çok titiz davranmaya çalışıyorum. Modemi resetletmek içinse evinde modem bulunan arkadaşı sürekli telefonla rahatsız etmekten artık utanıyorum.) Modemimiz zoom marka. Beni bilgilendirirseniz veya bu konuyu öğretirseniz memnun olurum
( Amacım yalnızca rapid ve modem takılması gibi problemlerimi giderebilmek. Rapid işlemini ise kesinlikle geç saatlerde yapmaya çalışıyorum ki diğer arkadaşlarım internet yavaşlaması yaşamasın diye. Bu Konuda çok titiz davranmaya çalışıyorum. Modemi resetletmek içinse evinde modem bulunan arkadaşı sürekli telefonla rahatsız etmekten artık utanıyorum.) Modemimiz zoom marka. Beni bilgilendirirseniz veya bu konuyu öğretirseniz memnun olurum