YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Şbt 2010 #3 2. Tartışma konusu.... Hatta ben diyorum ki mehmet ş hocamın yazdığı şiirlerden birinin bir dizesi bu PP
2. Tartışma konusu.... Hatta ben diyorum ki mehmet ş hocamın yazdığı şiirlerden birinin bir dizesi bu PP
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Şbt 2010 #5 Araştırmak soruşturmak lazım. Mehmet ş konuşununca anlamını bulmak yetenek gerektirir
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 14 Şbt 2010 #7 YoRuMSuZ dediki: Araştırmak soruşturmak lazım. Mehmet ş konuşununca anlamını bulmak yetenek gerektirir Genişletmek için tıklayın... buna kesinlikle katılıyorum
YoRuMSuZ dediki: Araştırmak soruşturmak lazım. Mehmet ş konuşununca anlamını bulmak yetenek gerektirir Genişletmek için tıklayın... buna kesinlikle katılıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Şbt 2010 #8 yeşüLL dediki: öyleyse bile burda ne işi var Genişletmek için tıklayın... Muammanın bir parçası da bu işte
yeşüLL dediki: öyleyse bile burda ne işi var Genişletmek için tıklayın... Muammanın bir parçası da bu işte