Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Eyl 2012 #1 Akdeniz (Gelibolu Marşı) Müzik Notası Deniz Deniz Akdeniz Suları Berrak Deniz Karşıda Yar Ağlıyor Gideyim Bırak Deniz
Akdeniz (Gelibolu Marşı) Müzik Notası Deniz Deniz Akdeniz Suları Berrak Deniz Karşıda Yar Ağlıyor Gideyim Bırak Deniz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Arl 2023 #3 Do Re Mi Notasyon do_ sol__ fa mi_ fa re do_ | sol_ la__ si do_ si la sol_ yaslı gittim şen geldim aç koynunu ben geldim sol_ sol_ sol_ la sol fa_ mi_ sol | sol_ re__ mi fa_ mi re do_ bana bir yudum su ver çok uzak yoldan geldim do_ sol__ fa mi_ fa re do_ | sol_ la__ si do_ si la sol_ korkma açıl şen yurdum dağlara ordu kurdum sol_ sol_ sol_ la sol fa_ mi_ sol | sol_ re__ mi fa_ mi re do_ açık denizlerine süngümle kilit vurdum
Do Re Mi Notasyon do_ sol__ fa mi_ fa re do_ | sol_ la__ si do_ si la sol_ yaslı gittim şen geldim aç koynunu ben geldim sol_ sol_ sol_ la sol fa_ mi_ sol | sol_ re__ mi fa_ mi re do_ bana bir yudum su ver çok uzak yoldan geldim do_ sol__ fa mi_ fa re do_ | sol_ la__ si do_ si la sol_ korkma açıl şen yurdum dağlara ordu kurdum sol_ sol_ sol_ la sol fa_ mi_ sol | sol_ re__ mi fa_ mi re do_ açık denizlerine süngümle kilit vurdum