cemree =)=) V.I.P 3 Mrt 2011 #1 Bu çift aşkı hakikaten alev alev yaşıyor. Yani alev alev aşkın hakkını vermek demek daha doğru olur Tüm zamanların en alevli aşkı...
Bu çift aşkı hakikaten alev alev yaşıyor. Yani alev alev aşkın hakkını vermek demek daha doğru olur Tüm zamanların en alevli aşkı...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Mrt 2011 #3 Girayhan hocam hoşgeldiniz.... Hep duyardım alev alev aşk deymini ama böyle olduğundan ben de bihaberdim
Girayhan hocam hoşgeldiniz.... Hep duyardım alev alev aşk deymini ama böyle olduğundan ben de bihaberdim
G Girayhan Usta 3 Mrt 2011 #4 YoRuMSuZ dediki: Girayhan hocam hoşgeldiniz.... Hep duyardım alev alev aşk deymini ama böyle olduğundan ben de bihaberdim Genişletmek için tıklayın... demek bihaberdin peki şimdi öğrendiğine göre duygularını alalım bu arada hoşbulduk ...
YoRuMSuZ dediki: Girayhan hocam hoşgeldiniz.... Hep duyardım alev alev aşk deymini ama böyle olduğundan ben de bihaberdim Genişletmek için tıklayın... demek bihaberdin peki şimdi öğrendiğine göre duygularını alalım bu arada hoşbulduk ...
G Girayhan Usta 3 Mrt 2011 #6 YoRuMSuZ dediki: Bana göre değil ılımlı aşktan yanayım. Genişletmek için tıklayın... hadi öyle olsun kurcalamayalım konu hassas
YoRuMSuZ dediki: Bana göre değil ılımlı aşktan yanayım. Genişletmek için tıklayın... hadi öyle olsun kurcalamayalım konu hassas
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Mrt 2011 #7 bendee artık alev alev istemiyorum..ılımlı olsun aşk