G gfb15 Üyecik 7 Ksm 2011 #1 Arkadaslar, aranizda almanca bilen varmi? Asagidaki sorunun almancasi nasil olucak,google translatede denedim tam ceviremiyor. -merhaba,türkçe biliyormusunuz ?
Arkadaslar, aranizda almanca bilen varmi? Asagidaki sorunun almancasi nasil olucak,google translatede denedim tam ceviremiyor. -merhaba,türkçe biliyormusunuz ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ksm 2011 #2 gfb15 dediki: Arkadaslar, aranizda almanca bilen varmi? Asagidaki sorunun almancasi nasil olucak,google translatede denedim tam ceviremiyor. -merhaba,türkçe biliyormusunuz ? Genişletmek için tıklayın... hallo fersttest du türkisch
gfb15 dediki: Arkadaslar, aranizda almanca bilen varmi? Asagidaki sorunun almancasi nasil olucak,google translatede denedim tam ceviremiyor. -merhaba,türkçe biliyormusunuz ? Genişletmek için tıklayın... hallo fersttest du türkisch
AngeL Özel Üye Özel üye 15 Ksm 2011 #3 yesim434 dediki: hallo fersttest du türkisch Genişletmek için tıklayın... Nö ich nichx verstehen türkisch
yesim434 dediki: hallo fersttest du türkisch Genişletmek için tıklayın... Nö ich nichx verstehen türkisch