Alsana Hatıra Ömür Boyu Sakla

• Konuyu açan Konuyu açan arzum
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

arzum

Forum Tutkunu
Hatıra hatıra dedin başımın etini hedin alsana hatıra ömür boyu sakla:)
Zamanında bende az yazmadım hatıra, benim defterim hala durur arada bakarım gülerim:) iyi fikir ortim tebrik ediyorum.
öncelikle ben sitenin yeni üyesiyim diyemicem çünkü sanki yıllardır sitenin üyesiymişim gibi hissediyorum daha dogrusu ben hissetmiyorum bu tadı bırakıyosunuz bende.
Ortimden başlıyim;bize bu siteyi önerdiğin için tşk.ortim sayende yeni arkadaşlar, dostluklar ve güzel paylaşımlar oldu.sen bana söledin ama ben kızlarıda aldım:) akrabamsıznız torpil olmasın kesiyorum burda:)
İlknur ve Nagiş; ilk zamanlar siteye söle bi bakınıyodum içimden yok yok bu sitede iş yok dediğim çok oldu ne yalan söliyim daha sonra acaba mı diyerek ilknura sordum sen siteye ısındınmı hayırrr cvp aldım demekki dedim benden kaynaklanmıyo ama zamanla gördüm ki düşündüğümüz gibi değilmiş iyiki burdayız:)
gelelim diğer kuzilere:)
Kırmızı,İnci ve benim hala tanışamadığım ama meraktanda çatladıgım kuzi Nuray:) inş.bi gün tanışcaz.kırmızı ve inciyi çok seviyorum kırmızıya cadı lakabını taktım dün itiraf edim bu arada:) inci de bi tane çok hassas şirinmi şirin oyunlarda kapışmayı seviyorum kızlar sizle bide sohbet etmeyi tabiki:) sölicek söz yok inş.arkadaşlıgımız hiç bozulmaz :)
ve gel gelelim baş yapıta yani,
Bide Yeşim abla var; tanışma faslından sonra sohbetimiz çok az oldu ama konuşmaktan çok haz aldıgım kişilerden biridir yeşim ablacım iyiki tanıdım ablacım görüşmek üzerre:)
Yorumsuz; Söyleyecek pek sözüm yok aslında siteye üye oldugum da ilk tanıştıgım kişilerden biridir hocammm:) emeğin boşa gitmiyor sadece bunu söylemek isterim ve başarılarının devamını dilerim.

Geri