jeriko Özel Üye Özel üye 27 Mys 2010 #2 Bu oyun baya zevkliye benziyor.Hortlatmakta fayda var. Çınçınlı hamam Kubbesi tamam Bir kız aldım Babası imam.
Bu oyun baya zevkliye benziyor.Hortlatmakta fayda var. Çınçınlı hamam Kubbesi tamam Bir kız aldım Babası imam.
jeriko Özel Üye Özel üye 28 Mys 2010 #4 Bilemedin.Saat olacaktı. Yarım kurt derler ama daha kötüsü var.Çeyrek kurt.Çünkü kurdun tamamamına yakının(3/4) yemiş olmak yarısını yemekten daha kötü Benim dedem var metten Sakalı var etten Şimdi gelir görürsün Güle güle ölürsün
Bilemedin.Saat olacaktı. Yarım kurt derler ama daha kötüsü var.Çeyrek kurt.Çünkü kurdun tamamamına yakının(3/4) yemiş olmak yarısını yemekten daha kötü Benim dedem var metten Sakalı var etten Şimdi gelir görürsün Güle güle ölürsün
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Mys 2010 #6 Yanılıyorumdur muhtemelen ama lahana veya soğan diyorum Küçük kare kutu, İçi insan dolu...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Mys 2010 #8 Evet TV imiş cevap Kurdun kendisi ile karşılaşmak olabilir mi? Boş tüp dolu tüpe ne demi ?