KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Mrt 2012 #1 Yeni yeni teknolojiyle dilimize yerlesen bi kelime daha...ama ben neo zaman duysam bu kelimeyi aklima ruzgar geliyor...ruzgar android ruzgar android diyorum...
Yeni yeni teknolojiyle dilimize yerlesen bi kelime daha...ama ben neo zaman duysam bu kelimeyi aklima ruzgar geliyor...ruzgar android ruzgar android diyorum...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 28 Mrt 2012 #2 Hergün basında yer alan haberleri gördükce kendimi daha çok Android gibi hissediyorum .. Dünyada bir cok kisi kendine insan diyor ise .. ben Android'M..
Hergün basında yer alan haberleri gördükce kendimi daha çok Android gibi hissediyorum .. Dünyada bir cok kisi kendine insan diyor ise .. ben Android'M..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Mrt 2012 #3 kendini beğenmesen çatlarsın dime of offf ..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Mrt 2012 #4 sitem dediki: kendini beğenmesen çatlarsın dime of offf .. Genişletmek için tıklayın... ....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Mrt 2012 #5 RUZG4R dediki: .... Genişletmek için tıklayın... yine gözlük yine gözlük..