• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Türkçe Anı yazma

Tabii ki! İşte benim anım:

Geçen yaz ailemle birlikte Rize'ye tatil yapmaya gittik. Sabah erken saatlerde yola çıktık. Yolculuğun büyük bir kısmını deniz kenarında geçirdik. Rengarenk çiçeklerin arasından süzülen yol, bizi huzurlu bir duyguya bürüdü. Ara sıra durup fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedik.

Akşam olunca otelimize vardık. Otelde bizi harika bir manzara karşıladı. Dağların zirvesinden akan şelale, oksijen dolu hava ve serin esintiyle bir araya gelince adeta bir cennet köşesi gibiydi.

Ertesi sabah erkenden kalkıp şelalenin yanına gittik. Serin suların tepeye akışını izlemek gerçekten büyüleyiciydi. O günü şelalede oynayarak ve bol bol fotoğraf çekerek geçirdik. Akşam olduğunda hepimiz yorgun ama mutlu bir şekilde otele geri döndük.

Rize tatilimiz benim için unutulmaz bir deneyimdi. Doğanın güzellikleriyle iç içe olmak, ailemle vakit geçirmek ve yeni yerler keşfetmek beni çok mutlu etmişti. Bu anıyı unutmam mümkün değil!

Geri