A ankaraevbul Üyecik 25 Mys 2013 #1 arkadaşlar ben ankarada öğretmenim. eryaman taraflarında bir satılık daire arıyorum. bildiğiniz varsa yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar ben ankarada öğretmenim. eryaman taraflarında bir satılık daire arıyorum. bildiğiniz varsa yardım ederseniz sevinirim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Mys 2013 #2 ankaraevbul dediki: arkadaşlar ben ankarada öğretmenim. eryaman taraflarında bir satılık daire arıyorum. bildiğiniz varsa yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıklayın... Hocam yardımcı olabilirim, hangi etaptan istiyorsunuz. 3. etapta tanıdıklarım var emlak işi ile uğraşan. Upvote 0 Downvote
ankaraevbul dediki: arkadaşlar ben ankarada öğretmenim. eryaman taraflarında bir satılık daire arıyorum. bildiğiniz varsa yardım ederseniz sevinirim Genişletmek için tıklayın... Hocam yardımcı olabilirim, hangi etaptan istiyorsunuz. 3. etapta tanıdıklarım var emlak işi ile uğraşan.
Y yasinsarol Üyecik 25 Mys 2013 #3 hocam benim sıfır bi dairem var zirve park konutlarında. düşünürseniz bir şeyler yapabiliriz. Upvote 0 Downvote
C cabadağ Ziyaretçi 7 Ekm 2015 #4 YoRuMSuZ dediki: Hocam yardımcı olabilirim, hangi etaptan istiyorsunuz. 3. etapta tanıdıklarım var emlak işi ile uğraşan. Genişletmek için tıklayın... eryaman 1 etapta 3 + 1 çok güzel manzaralı konumda temiz dairemi satıyorum bedeli 260 00 tl dir.kira getirisi 800 tl dir Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Hocam yardımcı olabilirim, hangi etaptan istiyorsunuz. 3. etapta tanıdıklarım var emlak işi ile uğraşan. Genişletmek için tıklayın... eryaman 1 etapta 3 + 1 çok güzel manzaralı konumda temiz dairemi satıyorum bedeli 260 00 tl dir.kira getirisi 800 tl dir