AÖF öğrenci kayıtları 17 Ekim 2008 tarihinde sona erecek.
Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada 2008-2009 öğretim yılında uzaktan öğretim sistemiyle öğretim yapan İktisat, İşletme ve Açık Öğretim Fakülteleri ile ÖSS sonucuna göre yerleştirilip yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ile Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama Progr¤¤¤¤¤ başvuru hakkı kazanan adayların 22 Eylül'de başlayan kayıt işlemlerinin 17 Ekim mesai bitiminde sona ereceği belirtildi.
Açıklamada şöyle denildi:
“Adaylar 2008-2009 öğretim yılına ilişkin internet başvuru işlemlerini
Belirtilen tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylar 14, 15, 16, 17 Ekim tarihleri arasında mazeretlerini kanıtlayan resmi bir belge ile kayıtlarını yaptırabilecekler. Açık Öğretim Fakültesi büroları kayıt işlemleri sebebiyle 11 Ekim cumartesi günü de açık olacak. 17 Ekim 2008 tarihinden sonra adayların hiçbir mazereti kabul edilmeyecek ve kayıt süresi kesinlikle uzatılmayacak.
Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada 2008-2009 öğretim yılında uzaktan öğretim sistemiyle öğretim yapan İktisat, İşletme ve Açık Öğretim Fakülteleri ile ÖSS sonucuna göre yerleştirilip yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ile Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama Progr¤¤¤¤¤ başvuru hakkı kazanan adayların 22 Eylül'de başlayan kayıt işlemlerinin 17 Ekim mesai bitiminde sona ereceği belirtildi.
Açıklamada şöyle denildi:
“Adaylar 2008-2009 öğretim yılına ilişkin internet başvuru işlemlerini
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
adresinden yaptıktan sonra, 2008-2009 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu'nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak Açık Öğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurmaları gerekiyor.Belirtilen tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylar 14, 15, 16, 17 Ekim tarihleri arasında mazeretlerini kanıtlayan resmi bir belge ile kayıtlarını yaptırabilecekler. Açık Öğretim Fakültesi büroları kayıt işlemleri sebebiyle 11 Ekim cumartesi günü de açık olacak. 17 Ekim 2008 tarihinden sonra adayların hiçbir mazereti kabul edilmeyecek ve kayıt süresi kesinlikle uzatılmayacak.