kelebek -ütopik- V.I.P 28 Nsn 2009 #1 Arabanız varsa eğer kendi arabanızın yoksa eğer ailenizin arabası veya en sık bindiğiniz arabanın markası ne?
Arabanız varsa eğer kendi arabanızın yoksa eğer ailenizin arabası veya en sık bindiğiniz arabanın markası ne?
Gizemli Cadi Forum Gururu 29 Nsn 2009 #3 Onsuz adım atamaz oldum..İlk başlarda hiç sevmemiştim kendisini şimdi elim ayağım oldu..Opel Corsa..
jeriko Özel Üye Özel üye 29 Nsn 2009 #4 Daha önce Renault demiştim. Ama Murat 124 dü eklemeyi unutmuşsun.Onuda ben ekleyim.
ahbeabi Uzman 29 Nsn 2009 #6 jeriko dediki: Daha önce Renault demiştim. Ama Murat 124 dü eklemeyi unutmuşsun.Onuda ben ekleyim. Genişletmek için tıklayın... Bu Araba Gerçekten seninmi kardeş. Ne Harcadın sen buna böyle, Kazasız belasız biner,gezersin inş. Allah Hayırlı etsin. Hastasıyım da. Not: Arabamız yok şimdilik.
jeriko dediki: Daha önce Renault demiştim. Ama Murat 124 dü eklemeyi unutmuşsun.Onuda ben ekleyim. Genişletmek için tıklayın... Bu Araba Gerçekten seninmi kardeş. Ne Harcadın sen buna böyle, Kazasız belasız biner,gezersin inş. Allah Hayırlı etsin. Hastasıyım da. Not: Arabamız yok şimdilik.
jeriko Özel Üye Özel üye 29 Nsn 2009 #7 Yok yok.Yanlış anlaşılmış.Benim değil.İnternetten buldum sadece.Benimki renault.
Simurg 😉 Özel üye 13 Eyl 2020 #10 Audi TT Ankette audi markası kesinlikle olmalı çok Türkiye'de çok yaygın kullanılıyor. D