Katherine
Katılımcı
Yalnızlık, yeni bir konuşma biçimim oldu. Yalnızlığım, yan tarafımdı; yeri geldi, o da gelmez oldu. Ben bana kaldım.
"intiharlardan ölümsüz, ihanetten ölümlü yüreğim, senzede acılarla küçüldü yine; bu gece, dün gece, gecelerce..."
Şimdi seninle çıktığımız yokuşla konuşuyorum da, "siz mutluydunuz beni çiğnerken" diyor. Bilirsin yâr, biz birbirimizi el yordamıyla bulmadık. Nasıl görebilir bunu kör bakanlar?
Ah yar…
En yakınımken uzağımdın.
Şimdi benden öte bensin ki, ben bana t-uzağım…
vazgeçmeler vazgeçmekten vazgeçti
söyle saçlarında öldüğüm
bir geri gidiş kaç günde gelirdi../
Aç bir çocuğun hem ağlayıp hem de yemek yemesi gibi bir şey bu ayrılık sonraları.
Katmerleşen bir acıyı katık etmek boğazında takılıp duran herşeye...
Bir ayrılığın ilk günü: Herkes nesne, nesneler gereksiz, diyaloglar formalite, eylemler tahammül ürünü, eylemler nezaketsizlik yüklü, olağan dışı ve olağan üstü dalgınlık, yamalı tebessümler...
"intiharlardan ölümsüz, ihanetten ölümlü yüreğim, senzede acılarla küçüldü yine; bu gece, dün gece, gecelerce..."
Şimdi seninle çıktığımız yokuşla konuşuyorum da, "siz mutluydunuz beni çiğnerken" diyor. Bilirsin yâr, biz birbirimizi el yordamıyla bulmadık. Nasıl görebilir bunu kör bakanlar?
Ah yar…
En yakınımken uzağımdın.
Şimdi benden öte bensin ki, ben bana t-uzağım…
vazgeçmeler vazgeçmekten vazgeçti
söyle saçlarında öldüğüm
bir geri gidiş kaç günde gelirdi../
Aç bir çocuğun hem ağlayıp hem de yemek yemesi gibi bir şey bu ayrılık sonraları.
Katmerleşen bir acıyı katık etmek boğazında takılıp duran herşeye...
Bir ayrılığın ilk günü: Herkes nesne, nesneler gereksiz, diyaloglar formalite, eylemler tahammül ürünü, eylemler nezaketsizlik yüklü, olağan dışı ve olağan üstü dalgınlık, yamalı tebessümler...