Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Hzr 2022 #11 Nerde bu doğum günü kızı hala yok ortalarda mumu sönmesin diye mi girmiyor acaba
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 19 Hzr 2022 #12 Herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ederim ☺☺
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Hzr 2023 #13 Doğum günün kutlu olsun canım benim nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah hep beraber öpüyorum seni çok @Asi Kız
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah hep beraber öpüyorum seni çok @Asi Kız
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 17 Hzr 2023 #14 Çok teşekkür ederim hep birlikte nice yıllara
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2023 #15 Nice güzel yılların olsun yeni yaşın şans ve mutluluk getirsin.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Hzr 2023 #16 Sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlara doğum günün kutlu olsun canım
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 17 Hzr 2023 #17 Teşekkürler arkadaşlar
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Hzr 2023 #18 Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere.
Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Hzr 2023 #19 Vay canına forumun asi kızı bir yaş daha almış demek Yeni yaşında her düşünün gerçekleşmesi dileğiyle mutlu yılllarrrrr.... Özel pasta bile yapıldı bak
Vay canına forumun asi kızı bir yaş daha almış demek Yeni yaşında her düşünün gerçekleşmesi dileğiyle mutlu yılllarrrrr.... Özel pasta bile yapıldı bak
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 17 Hzr 2023 #20 Mutlu yıllar dilerim hocam. Bütün dileklerini gerçekleştirdiğin bir yıl olması dileğiyle