__nUrAy__
Usta
Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüşün, Keşke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün..
YAĞMURDAN DA ÖTE BİRŞEYDİ BENİMKİSİ......
Dünden bir farkı yoktu bugünün ve bir öncekinden ve bir öncekinden… Sıradan, alalade bir gündü işte.
Yine aynı saatte kalktım ve yine kalkar kalkmaz seni düşündüm. Gündüzleri, beynimi meşgul etmene alıştım ama en azından rüyalarımda beni rahat bırak, en azından rüyalarımdan çık artık. Bende bana ait tek bir şey bile kalmadı sen gittikten sonra. Oysa bende sana ait öyle çok şey var ki hala…
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
Hayat?dediler,onunla olmak dedim...
Umut?dediler,onu dü$ünmek dedim...
Ölmek?dediler,ondan ayrilmak dedim...
'O'? kim dediler, SENI söyledim!!!
BIR BAKISIN MANASI, HIC BIR LISANDA YOKTUR, BIR BAKIS
BAZEN SIFA, BAZEN ZEHIRLI BIR OKTUR, BIR BAKIS BIR ASIGA NELER
NELER ANLATIR, BIR BAKIS BIR ASIGI SENELERCE AGLATIR...
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...
sevmeye niyetliysen iyi düsünmelisin
aglamayi ögrenip gülmeyi bilmelisin,
ask bir kumar gibidir, DIKKAT etmelisin,
oynadin zar degil "DUYGUDUR" bilmelisin
!!!!!!!!!!!!!
Bir sürü dostumun içinde elbette bir tane düşmanım olacak ama nereden bilirdim ki onca düşmanım içinde beni dostum sırtımdan vuracak!!!!
Uzaklarda bir yerlerde
Biliyorum, biliyorum ki
Yüreğin yüreğime değecek.
Aynaya baktığımda
Hep ben yerine sen olacaksın.
Adını bile bilmediğim bu duygular için
Sen de, sen de benimle ağlayacaksın
YAĞMURDAN DA ÖTE BİRŞEYDİ BENİMKİSİ......
Dünden bir farkı yoktu bugünün ve bir öncekinden ve bir öncekinden… Sıradan, alalade bir gündü işte.
Yine aynı saatte kalktım ve yine kalkar kalkmaz seni düşündüm. Gündüzleri, beynimi meşgul etmene alıştım ama en azından rüyalarımda beni rahat bırak, en azından rüyalarımdan çık artık. Bende bana ait tek bir şey bile kalmadı sen gittikten sonra. Oysa bende sana ait öyle çok şey var ki hala…
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
Hayat?dediler,onunla olmak dedim...
Umut?dediler,onu dü$ünmek dedim...
Ölmek?dediler,ondan ayrilmak dedim...
'O'? kim dediler, SENI söyledim!!!
BIR BAKISIN MANASI, HIC BIR LISANDA YOKTUR, BIR BAKIS
BAZEN SIFA, BAZEN ZEHIRLI BIR OKTUR, BIR BAKIS BIR ASIGA NELER
NELER ANLATIR, BIR BAKIS BIR ASIGI SENELERCE AGLATIR...
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...
sevmeye niyetliysen iyi düsünmelisin
aglamayi ögrenip gülmeyi bilmelisin,
ask bir kumar gibidir, DIKKAT etmelisin,
oynadin zar degil "DUYGUDUR" bilmelisin
!!!!!!!!!!!!!
Bir sürü dostumun içinde elbette bir tane düşmanım olacak ama nereden bilirdim ki onca düşmanım içinde beni dostum sırtımdan vuracak!!!!
Uzaklarda bir yerlerde
Biliyorum, biliyorum ki
Yüreğin yüreğime değecek.
Aynaya baktığımda
Hep ben yerine sen olacaksın.
Adını bile bilmediğim bu duygular için
Sen de, sen de benimle ağlayacaksın