Never Give Up Özel Üye Özel üye 14 Ekm 2021 #1 Askerlere yeterince eğitim verildiğini düşünüyor musunuz?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ekm 2021 #2 Ülkemizde uzman askerliğe geçildi meslek olarak yapıldığı için yeterli eğitimin verildiğini düşünüyorum. Vatan görevi olarak yapılan altı aylık, bir aylık kısa dönem askerlik yardımcı hizmetlerde görev alınması sebebiyle eğitimi yeterlidir.
Ülkemizde uzman askerliğe geçildi meslek olarak yapıldığı için yeterli eğitimin verildiğini düşünüyorum. Vatan görevi olarak yapılan altı aylık, bir aylık kısa dönem askerlik yardımcı hizmetlerde görev alınması sebebiyle eğitimi yeterlidir.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ekm 2021 #3 Asker lik yapmadıgım için bilgim yoktur
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ekm 2021 #4 kazanilan savaslari göz önüne getirince yeterli buluyorum ama türk her zaman arkadan vuruluyor kaybedilen savaslarda baskasinin beceriksizligi onlarla itifak devleti oldugumuz icindir
kazanilan savaslari göz önüne getirince yeterli buluyorum ama türk her zaman arkadan vuruluyor kaybedilen savaslarda baskasinin beceriksizligi onlarla itifak devleti oldugumuz icindir
Never Give Up Özel Üye Özel üye 20 Ekm 2021 #5 yesim434 dediki: Asker lik yapmadıgım için bilgim yoktur Genişletmek için tıklayın... Yorumunda mı yok
yesim434 dediki: Asker lik yapmadıgım için bilgim yoktur Genişletmek için tıklayın... Yorumunda mı yok
Hecem Özel Üye Özel üye 19 Ekm 2022 #7 canlarım yaaaa eğitimlerini bilmiyorum ama güvenliğimizi sağlamaları o şartlarda çok güzel. kalbim sizlerle
canlarım yaaaa eğitimlerini bilmiyorum ama güvenliğimizi sağlamaları o şartlarda çok güzel. kalbim sizlerle