• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Konuya cevap yaz

2. Bölüm

Asli : Anne, neden Zeynep Annanneye gidiyoruz, birşey mi oldu yoksa?

Aslinin annesi : Yok kizim ne olsun, birşey olmadi ama biliyorsunki kadin yalniz kimsesi yok birtek yiğeni var yaninda oda erkek, ev işlerini yapamaz. Biraz biz yardim edelim diye gidelim dedim, yoksa istemiyormusun?

Asli : Estağfirullah Anne, istemez olurmuyum. Merak ettim ondan sordum. 

Ben hazirim hadi çikaliiiiim.

Aslinin Annesi : Ne kadar çabuk hazirlandin sen, şaşirdim vallah. Dün teyzenlere giderken sabahdan akşama kadar hazirlanamamiştin ama şimdi beni beklemelisin 10 dk sonra anca çikabiliriz.

Asli : Anneee hayir ya lütfen çikalim.

Asli Annesi : Yaaa, nasil oluyormuş beklemek? Bir daha bekleticek misin beni ?

Asli : Bekletmicem söz. Ben gitsem olmazmi? Zeynep Annanne şimdi bekliyordur, sen nasil seni bekletmememi istiyorsan onuda bekletmiyelim, heh? Lütfen.

Aslinin Annesi : Tamam hadi çik o zaman ben 15 dk sonra orda olurum, söylersin.

Ben hemen çiktim evden ve yolda aklima Berkay geldi, acaba ne yapiyordur şimdi, evdeyse eğer benimle konuşur mu? Zeynep Annannenin kapisina gelmiştim zile bastim ve yukari çktim.

Zeynep Annanne : Hoşgeldin kizim gel içeri, gel. Ne kadar özlemişim seni, neden hiç gelmiyorsun? Önceden hep gelirdin Berkayla otururdunuz çizgi filmler izlerdiniz bende size kurabiyeler yapardim, küçücükdünüz.. ah ahh nerde o günler, şimdi ise yüzünü gören cennetlik :)

Asli : Annanne okul felan oluyor hiç zaman bulamiyorumki, şmdi tatil ya daha çok gelmeye calişirim. Bende seni çok özlemisim gerçekten :)

Zeynep Annanne : Tamam güzel kizim buyur gel, ne zaman istersen. Annen nerde?

Asli : Şimdi gelir oda, işi vardida 15 dkya bende orda olurum dedi. Ha bak zil çaldi geldi işte, ben kapiyi açayim.

Kapiyi açmaya giderken duvarda Berkayin resmini gördüm, durdum, bir an daldim, gözlerim doldu. 

Zil 2. defa çalinca, kapiya doğru koştum, kapiyi açtim. Bir an nefesim kesildi sanki. karşimdaki Annem değildi, Berkay'di..

DEVAMI YARIN.

Beşten, üç çıkarsa kaç kalır?
Geri