• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Konuya cevap yaz

4. Bölüm

Arabaya bindikten sonra Baklava almaya gittik.

Berkay : Asli sen baklava severmisin?

Asli : Evet ama hazir baklava hiç sevmem.

Berkay : Nasil yani? Sen yapabiliyor musun?

Asli : Yapmaz olurmuyum, herkez çok beğeniyor benim yaptiğimi.

Berkay : Vay öylemi, kaç seneden beri tanişiyoruz ama hiç birbirimizi tanimiyoruz, oysaki küçükken her günümüz beraber geçermiş.

Asli : Evet öylemiş, Zeynep Annanne bana bugün resimleri gösterdide, beraber oynarmişiz, tv bakarmişiz, kurabiye yermişiz. Ne oldu bize böyle ya artik bir selam bile vermiyoruz.

Berkay : Hahah ne bileyim Asli ben senin istemediğini saniyorum ondan pek konuşmuyordum.

Bundan sonra küçüklüğümüzdeki gibi olalim, yazik olmuş arkadaşliğimiza.

Asli : Bencede, baklavada yaparim birgün o zaman baklava neymiş görürsün :D

Berkay: Bak yapcam dedin, haftaya isterim baklavami! Ah geldik, ben gidip alayim hemen geliyorum.

Berkay arabadan indiğinde onunla konustuğuma inanamadim. Herşey eskisi gibi olsun dedi, acaba oda bana karşi birşeyler hissediyormuydu? Hiç bu kadar mutlu olmamiştim hayatimda. 

( Ve geri geldi. )

Berkay : Çok doluydu içerisi bir an hiç çikamicam ordan zanettim. Hadi şimdi anneni almaya gidelim.

Asli: Ben arayim bi söyleyim 5 dk sonra orda olacağimizi.

Annemi aradim ve Annem bana Zeynep Annannelerde olduğunu söyledi.

Asli : Berkay, Annem sizdeymiş bile, oraya gidecekmişiz.

Ben onunla konuşurken, telefonuna msj geldi.

Asli : Ne oldu? Duymadin mi dediğimi. Size gidecekmişiz.

Berkay : Asli bize gitmeden önce bi Kız arkadaşimin yanina gitmeliyim, bana birşey vermeliymiş. Olurmu?

DEVAMI DAHA SONRA

En kuzeydeki ilimiz?
Geri