9. Bölüm
.. gözlerime inanamıyorum, Berkay'in tüm ailesi toplanmış ama Berkay ortalıkta yok. Ya Berkay'a birşey olduysa ? Ceylan Teyzeyi kahrolmuş gördüm ve kendimi tutamayıp bende gözyaşlarıma boğuldum. Dünyam durdu bir an ve Ceylan Teyze gelip sarıldığında gözyaşlarım beni boğacak sandım.
Ceylan Teyze : Aslı'm ağlama Fatma Anneanne daha iyi olacak, korkma sen.
Aslının Annesi : Ah Ceylan Aslı çok sever Fatma Annanne'yi yıkıldı tabi kızcağız.
Ceylan Teyze : Ah tatlım benim Fatma Annannen çok daha iyi, dün akşamdan beri durumu düzeldi az da olsa. Sen üzülme.
Içim bir an o kadar rahatladı ki. Fatma Annannem fenalık geçirmiş ve iyimiş ve daha önemlisi Berkay'a birşey olmamiş ! Bu yandan çok mutlu oldum, ama ayrilmamiş olmalarına üzüldüm sanki.
Aslı : Ceylan Teyze Berkay nerde ?
Ceylan Teyze : Bilmiyorum dün sadece 2 dakika eve uğradı ve çikti hemen, bu arlar hep böyle zaten...
Aslı : Neden ki ?
Ceylan Teyze : Ah Leyla'dan ayrıldığından beri böyle.
Aslı : Anlıyorum...
Ceylan Teyze : Tatlım ben çıkış işlemlerini halletmeliyim, görüşürüz sonra.
Aslı : Tamam Ceylan Teyze.
Leyla ve Berkay, Leyla Hakan'ın yani Berkay'ın en yakın arkadaşinin kız kardeşi. Ben onları her zaman kardeş saniyordum, meğer sevmişler bir birlerini. Ama ayrılmışlar, sevselerdi bir birlerinden ayrılmazlardı. Bi yandanda sevmeseydi Berkay bu kadar üzgün olmazdı.
( Birden Aslı'nın Telefonu çalar, arayan Berkay. )
Berkay : Aslı ?
Aslı : Efendim ?
Berkay : Canım konuşabilirmiyiz yüz yüze sana ihtiyacim var.
Aslı : Olur, nerdesin ?
Berkay : Nehirdeyim buraya gel ama kimseye haber verme.
Aslı : Peki.
Berkay benimle konuşmak istiyor ve bana ihtiyacı var. Çok heycanlıyım çok.
( Aslı Nehire gider ve gözlerine inanamaz.. )