Nazım Paşa Usta 22 Ags 2017 #1 Tayvan merkezli teknoloji şirketi. Telefon, bilgisayar, anakart, ekran kartı, ve birçok şey üretiyor.
Tayvan merkezli teknoloji şirketi. Telefon, bilgisayar, anakart, ekran kartı, ve birçok şey üretiyor.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ags 2017 #2 asus demeyin bana asus demeyin.yandı gitti bilgisayarım.baya baya alev aldı yandı ☺
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2017 #3 -araz- dediki: asus demeyin bana asus demeyin.yandı gitti bilgisayarım.baya baya alev aldı yandı ☺ Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun cancağızım
-araz- dediki: asus demeyin bana asus demeyin.yandı gitti bilgisayarım.baya baya alev aldı yandı ☺ Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun cancağızım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ags 2017 #4 Sagol guzum iki sene önce yeni almıştım.belki bir iki ay ancak kullandım yanlış bir kablo bağlantısı sonucu yaktim☺kullanıcı hatasiymis garanti servisi de yapmadı. patladı gitti☺
Sagol guzum iki sene önce yeni almıştım.belki bir iki ay ancak kullandım yanlış bir kablo bağlantısı sonucu yaktim☺kullanıcı hatasiymis garanti servisi de yapmadı. patladı gitti☺