• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Konuya cevap yaz

ROKALI IZGARA BILDIRCIN GÖĞSÜ (AVUSTRALYA) 


Zeytinyağı, dağ kekiği, biberiye, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır. Bıldırcın göğüs etleri 1 gece bu sosta marine edilir. Tavaya biraz zeytinyağı konulup ısıtılır. Bıldırcın göğüs etleri zeytinyağında kızartılır. Roka yaprakları temizlenip iriparçalaraayrılır.Zeytinyağı,limon suyu ve balsamik sirke bir kâsede çırpılır. Bıldırcın göğüs etleri, roka yaprakları,güneşte kurutulmuş domates ve çok ince kesilmiş parmesan peyniri parçaları değişimli olarak servis tabağına dizilir. Balsamik sirkeli sos üzerine gezdirilip servis yapılır.


Beşten, üç çıkarsa kaç kalır?
Geri
Top