Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2019 #1 Bu ayın konuğu @İreeem42 olmuştur.Beni kırmayıp teklifimi kabul ettiği için teşekkür ederim .Kolay gelsin Dipnot: @YoRuMSuZ konuyu açması benden tankı vermesi senden?
Bu ayın konuğu @İreeem42 olmuştur.Beni kırmayıp teklifimi kabul ettiği için teşekkür ederim .Kolay gelsin Dipnot: @YoRuMSuZ konuyu açması benden tankı vermesi senden?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Hzr 2019 #4 Sence senin hayatının rengi ne? Hangi renk hayatını temsil ediyor? Neden?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #5 Instagrama abim ile fotoğraf koymuştum. Açıklamaya ise sadece kalp koymuştum ve liseden tarih öğretmenim yanlış anlamış. Yorum yaptı: "Maşallah gençlere birbirinize yakışmışsınız."??
Instagrama abim ile fotoğraf koymuştum. Açıklamaya ise sadece kalp koymuştum ve liseden tarih öğretmenim yanlış anlamış. Yorum yaptı: "Maşallah gençlere birbirinize yakışmışsınız."??
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #6 Bana böyle bir teklifte bulunduğun için ben teşekkür ederim?
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #8 Gri. Çünkü hayatımda hep belirsizlikler oldu ve hayatım ne siyahtı ne de beyaz. Tam arası gri oldu hep.
Gri. Çünkü hayatımda hep belirsizlikler oldu ve hayatım ne siyahtı ne de beyaz. Tam arası gri oldu hep.
İreeem42 Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2019 #9 Sagopa Kajmerin pek çok şarkısı ama daha çok "Dalgın" ve "Durdur Beni" isimli şarkıları ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Hzr 2019 #10 YoRuMSuZ dediki: Hemen hallediyorum Genişletmek için tıklayın... Ay ben yine telefonun azizliğine uğramışım oysa ben rank yazmıştım ne ara tank olmuş o???
YoRuMSuZ dediki: Hemen hallediyorum Genişletmek için tıklayın... Ay ben yine telefonun azizliğine uğramışım oysa ben rank yazmıştım ne ara tank olmuş o???