KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Arl 2020 #101 yesim434 dediki: okadar cok soru solurmuski ben bulamadim ne soryim diye galiba son soru benim olucak ve turnayi gözünden vurduracagim bir soru Genişletmek için tıklayın... Hadi seni göreyim ?
yesim434 dediki: okadar cok soru solurmuski ben bulamadim ne soryim diye galiba son soru benim olucak ve turnayi gözünden vurduracagim bir soru Genişletmek için tıklayın... Hadi seni göreyim ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Arl 2020 #102 Acelesi yok ??bekle men lazim tabi ki. Ben unutmaz isem
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Arl 2020 #103 yesim434 dediki: Acelesi yok ??bekle men lazim tabi ki. Ben unutmaz isem Genişletmek için tıklayın... Belliki zor soru olacak inşallah unutursun
yesim434 dediki: Acelesi yok ??bekle men lazim tabi ki. Ben unutmaz isem Genişletmek için tıklayın... Belliki zor soru olacak inşallah unutursun
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Arl 2020 #104 Hayır ayın konuğunu hortlartmanın amacı neydi be abim gel sana sıfırdan bir konu açalım☺
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Arl 2020 #105 Bence kalsın harıka hortlaması konunun
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Arl 2020 #106 AybüKe dediki: Hayır ayın konuğunu hortlartmanın amacı neydi be abim gel sana sıfırdan bir konu açalım☺ Genişletmek için tıklayın... Tesadüf oldu özellikle aramadım. Birde aklımda röportaj felan bişeyler demiştin ya bunu görünce etiketleyip gerek olmadığını söylemek için ? Buraya daha mesaj atmayın kaybolup gitsin. Aha son noktayı koyuyorum . ?
AybüKe dediki: Hayır ayın konuğunu hortlartmanın amacı neydi be abim gel sana sıfırdan bir konu açalım☺ Genişletmek için tıklayın... Tesadüf oldu özellikle aramadım. Birde aklımda röportaj felan bişeyler demiştin ya bunu görünce etiketleyip gerek olmadığını söylemek için ? Buraya daha mesaj atmayın kaybolup gitsin. Aha son noktayı koyuyorum . ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Arl 2020 #107 KaderKatibi dediki: Tesadüf oldu özellikle aramadım. Birde aklımda röportaj felan bişeyler demiştin ya bunu görünce etiketleyip gerek olmadığını söylemek için ? Buraya daha mesaj atmayın kaybolup gitsin. Aha son noktayı koyuyorum . ? Genişletmek için tıklayın... Vallah inadına atacam kaybolmasın dursun?
KaderKatibi dediki: Tesadüf oldu özellikle aramadım. Birde aklımda röportaj felan bişeyler demiştin ya bunu görünce etiketleyip gerek olmadığını söylemek için ? Buraya daha mesaj atmayın kaybolup gitsin. Aha son noktayı koyuyorum . ? Genişletmek için tıklayın... Vallah inadına atacam kaybolmasın dursun?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Arl 2020 #108 Cerezforumda üyeliginden bu yana Kizipta söyliyemedigin Birseyler oldumu acikcasi ben agir abiligimi koruyayim dedinmi ?
Cerezforumda üyeliginden bu yana Kizipta söyliyemedigin Birseyler oldumu acikcasi ben agir abiligimi koruyayim dedinmi ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Eyl 2021 #109 yesim434 dediki: Cerezforumda üyeliginden bu yana Kizipta söyliyemedigin Birseyler oldumu acikcasi ben agir abiligimi koruyayim dedinmi ? Genişletmek için tıklayın... Yaklaşık dokuz ay sonra sorunu gördüm ortağım kusura bakma Yıllar önce forumda bir arkadaşın üzerine çok gittiler, bu durum beni biraz sinirlendirdi. Olaya müdahale edip tatlıya bağlandı. Çok şükür sıkıntı yaşayacağım bir durum olmadı.
yesim434 dediki: Cerezforumda üyeliginden bu yana Kizipta söyliyemedigin Birseyler oldumu acikcasi ben agir abiligimi koruyayim dedinmi ? Genişletmek için tıklayın... Yaklaşık dokuz ay sonra sorunu gördüm ortağım kusura bakma Yıllar önce forumda bir arkadaşın üzerine çok gittiler, bu durum beni biraz sinirlendirdi. Olaya müdahale edip tatlıya bağlandı. Çok şükür sıkıntı yaşayacağım bir durum olmadı.