YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Hzr 2007 #2 Ne demeli bilmem ki Şimdi bişey denir ama ben demicem o denmesi gerekeni PPPP
AngeL Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2007 #3 babam seni coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum bitanem benim babalar günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn mucksssssssss babama herkesin babalar günü kutluyorum ...
babam seni coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum bitanem benim babalar günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn mucksssssssss babama herkesin babalar günü kutluyorum ...
esmer23 Katılımcı 17 Hzr 2007 #4 TÜm Babalarin Babalar GÜnÜ Kutlu Olsun YaŞarken Kiymetİnİ Bİlmek Gerek Hem Anne Hem Babanin Yokluklari GerÇekten Aci
TÜm Babalarin Babalar GÜnÜ Kutlu Olsun YaŞarken Kiymetİnİ Bİlmek Gerek Hem Anne Hem Babanin Yokluklari GerÇekten Aci
AngeL Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2007 #5 esmer23 dediki: TÜm Babalarin Babalar GÜnÜ Kutlu Olsun YaŞarken Kiymetİnİ Bİlmek Gerek Hem Anne Hem Babanin Yokluklari GerÇekten Aci Genişletmek için tıklayın... öyledir kesin
esmer23 dediki: TÜm Babalarin Babalar GÜnÜ Kutlu Olsun YaŞarken Kiymetİnİ Bİlmek Gerek Hem Anne Hem Babanin Yokluklari GerÇekten Aci Genişletmek için tıklayın... öyledir kesin