• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Babamı Seviyorum!

İLkİm*

MaviKuş ~
Özel üye
Babamı Seviyorum!
Sevdigim Adam'a Benim "hayatımın erkeği"dir o. İlk gördüğüm, ilk kokusunu hissettiğim, ilk sarıldığım, bana ilk sarılan, beni ilk dinleyen, beni gururlu ve onurlu yaşamam için elinden geldiğince eğitmeye çalışan, beni ilk özgür bırakan, ama ilk baskı kurandır, hassasiyetimi, duygusallığımı, şiirlerimi ve hikayelerimi yazma kabiliyetimi, hırsımı, ataklığımı, pasifliğimi öğrendiğim ilk erkektir Yüzüne baktığımda, şefkat, keder, mutluluk, hüzün dolu çizgiler görebildiğim ilk erkek... yıllarca kendisinin "huyunda ve karakterinde" birilerini aradığım, ama hiç kimsede "O'nu" bulamadığımdır... Bir türlü evlenmeye yanaşmama sebebimdir. Sanki, ona benden başka hiç kimse iyi bakamayacakmış, ona kimse benim gösterdiğim ihtimamı, itinayı , özeni gösteremeyecekmiş gibi düşündüğüm, 56 yaşındaki yegane dostum,sırdaşım, akıl hocam, Öğretmenim, kankam, KAVGAMdır...BABAMdır...Ne kadar haykırsam, ne kadar didinsem, kendimi parçalasam, hakkını ödeyemeyeceğim 2 insandan biridir... SEBEBIMdir... KIYMETLIMdir...Varlığı ile, bana dünyadaki tüm güzelliklerden daha güzellik armağan edendir...ÇOCUKtur...ÇOCUĞUMdur...KÜSER..DARILIR...İncinir...AĞLAR...hiç de utanmaz ağlamaktan , sözünün eridir...Verdiği sözü tutamazsa uyumaz, uyuyamaz, o sözü tutana kadar ömrünü verir, kendini paralar..Yardımseverdir. O'nu her tanıyanın "Cesi Baba"sıdır...Elini uzattığı her insanı, muhakkak bir yerlere getirir. Başarısız olduğu bir şeyler varsa bile, bunları , kendi lehine çevirebilecek AKILLI biridir... İNSANdır...Duygularını anlatırken, ağzınızı açıp da tek kelime edemezsiniz...O kadar akıcı konusur ve sizin hislerinizi kelimelere döker ki, sanki "O" "SIZ" olmuştur. DINLER...DINLETIR.. SARILIR...KORUR..KOLLAR...TAKIP EDER...işini yarım bırakmaz...size de yarım bıraktırmaz...TATLIDIR...SERTTIR...DISIPLINLIDIR...KARAKTERLIDIR.. şunları yazarken, beni ağlatabilen tek ERKEKtir...TEK "ADAM"dır... BABAMDIR........

RABBİM babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Değerleri geç de olsa bilinen koca yürekli devlerimizdir onlar.

Allah çocuklarının gözünde böyle babalar olabilmeyi nasip etsin.Yeşim gerçekten çok hoş bir yazıydı.Yüreğine sağlık.

Geri