• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

bakarmısınız :) acil .p

İLkİm*

MaviKuş ~
Özel üye
kuzenim aldığı ödevle ilgili benden yardım istedi.ancak ben hiçbirşey bulamadım ve zaten böyle birşeyi ilk defa duyuyorum . bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim .şimdiden teşekkür ederim (:

konu:
evler(öyler) teoremi.

(not:matematik dersinden gelen bir ödev)

(bu arada yazıcağm yeri bilemediğim ve kararsız kaldığım için buraya yazdım .uygun yere konuyu taşırsanız sevinirim .p )

bana söylenen bu .. bende evler diye birşey duymadım. belkide bana yalnış verilmiştir .s

teşekkür ederim ilgilendiğin için wien06 (:

bana söylenen bu .. bende evler diye birşey duymadım. belkide bana yalnış verilmiştir .s

teşekkür ederim ilgilendiğin için wien06 (:

Bende kendi kendime soruyordum acaba benden habersiz bir teori dahami cikardilar diye;;)

Konuya bende bir ekleme yaptim umarim evler (Euler)teorisini arayan yigeninin isine yarar;;)

Bende kendi kendime soruyordum acaba benden habersiz bir teori dahami cikardilar diye;;)

Konuya bende bir ekleme yaptim umarim evler (Euler)teorisini arayan yigeninin isine yarar;;)

ya ama lütfen evler teorimle dalga geçmeyelim :D yeni bir çağ yarattım ben orda :P
ekleme için çok teşekkür ederim ,kesinlikle işine yarıycaktır (: kuzenimin ;;) :P

Demek oluyorki kuzeninin bir sucu yok hata senden kaynaklaniyor:)

Teoriyi yazarken klavyede yanlis bir tusa basilmis;;)

Gerci V ve U harfi alt kism haric birbirine cok yakin:) zaten alfabede siralamada ikiside yan yana:D ama isin ilginc yani klavyede aralarinda bayagi bir harf var:)

Geri