BaL ' ın Günlüğü

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

Paradoks

... Elif ...
Özel üye
Sevgili günlük
....

Bugün hem kırgın hem kızgınım .. Nedeni açıklanmayacak kadar özel . Günün şarkısı Ne söylesem yalan olur çok severim bu şarkıyı =)

Yaşlanıyoruzmı günlük banamı öyle geliyor . Daha demin çocukken oyun oynadığım bir arkadaşımı gördüm . Açıkcası tanıyamadım o boynuma atlayınca , kendini tanıtınca tanıdım . Bir hüzün bastı içimi desem yeridir . Şuan dinlediğim müzikten olabilir . Ben seni İzmir'cesine sevdim ... İzmirden nefret ediyorum .. O o şehirde yaşadığı için .. Arada 551 km yol farkı olduğu için ... Bu şarkıyı ilk bana o dinletmişti . Dinlettiği günden beri kayıp . Kızgın tabi . Özledim onu çok . Baktığım , okuduğum , dinlediğim herşey onu anlatıyor .. Affedecek gibi görünmüyor .
Neyse günlük :(

Günaydın günlük :)
Daha demin babamı işe gönderdim :) Beraber kahvalltı yapmak işkence haline dönüştü :D O iğrenç şeyi yemediğim için bir sürü söylendi . Iyy Pekmez . Bu arada nimete iğrenç denmezmiş :D Ve ben inatçı bir keçiymişim :D :@ Hiçte bile benim yerimde başka biri olsa oda yemezdi günlükcüm :) Dün birsürü misafir vardı gündüz :) Hele bir çocuklar vardıki hepsini ısırdım teker teker :D Tabi aralarından bazılarınıda annelerine çaktırmadan dövdüm :D Akşam ayazım geldi :D Kuşum Hüsamettin öldüğü zaman çok üzülmüştüm :D Bana gidip kuş almış adınıda Paşa koyduk :D Aslında ayazla ben koymadık :D Ayazın oğlu Pars koydu :D Birde tabi ayazın beni tehdit etmesi vardı :v Hayvana birşey yapmayacağım konusunda ona söz verdikten sonra onlar gittiler :D neyse günlükcüm bu kadar dedikodu yeter.

ben de bazen tenhada sıkıştırıyorum çocukları önce sevip sonra kollarını çimdikliyorum.hiç biri beni sevmiyooo:)bu arada pekmez gerçekten kötü.annem de her pazar aynı işkenceyi bana uygular. neymiş efeniiimm kan yaparmış.

ben de bazen tenhada sıkıştırıyorum çocukları önce sevip sonra kollarını çimdikliyorum.hiç biri beni sevmiyooo:)bu arada pekmez gerçekten kötü.annem de her pazar aynı işkenceyi bana uygular. neymiş efeniiimm kan yaparmış.
aynen benide hiç sevmiyorlar :D annelerine gidip şu abla varya beni mıncıkladı diyorlar =)

Selam günlükkk :)

Sana kaç gündür uğrayamadım :) gezmekten fırsat bulamadım napim :D Dün telefonum çaldı açtım baktım bizim esra :D Evlendin bizi unuttun felan filan azıcık kızdıktan sonra buluşmaya karar verdik günlükcüm :D Dün konya öyle sıcaktıki havuza gittik . Havuzdan çıkıp bizim enişteyle beraber yemeğe gittik :D Enişteyi gözüm tutmaya başlamıştı ama bir yemekle olacak işmi :D Hala ona kızgınım :D Sonra birde sinemaya götürdü filmi her ne kadar beğenmesemde sinemayı kapattırarak gönlümü fethetmeyi başardı :D . Ee bizden kız almak o kadar kolaymı =) sonra eve geldim babamla azıcık uğraştıktan sonra ben yatıyorum diyerek odama çekildim :D Kulaklıklarımı kulağıma geçirerek müzik dinlemeye başlladım :D taki uyuyana kadar :D Kulaklığı nereye fırlattım allah bilir :D

Düzenleyen yönetici:
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri