Yaşlanıyoruzmı günlük banamı öyle geliyor . Daha demin çocukken oyun oynadığım bir arkadaşımı gördüm . Açıkcası tanıyamadım o boynuma atlayınca , kendini tanıtınca tanıdım . Bir hüzün bastı içimi desem yeridir . Şuan dinlediğim müzikten olabilir . Ben seni İzmir'cesine sevdim ... İzmirden nefret ediyorum .. O o şehirde yaşadığı için .. Arada 551 km yol farkı olduğu için ... Bu şarkıyı ilk bana o dinletmişti . Dinlettiği günden beri kayıp . Kızgın tabi . Özledim onu çok . Baktığım , okuduğum , dinlediğim herşey onu anlatıyor .. Affedecek gibi görünmüyor . Neyse günlük
Günaydın günlük Daha demin babamı işe gönderdim Beraber kahvalltı yapmak işkence haline dönüştü O iğrenç şeyi yemediğim için bir sürü söylendi . Iyy Pekmez . Bu arada nimete iğrenç denmezmiş Ve ben inatçı bir keçiymişim Hiçte bile benim yerimde başka biri olsa oda yemezdi günlükcüm Dün birsürü misafir vardı gündüz Hele bir çocuklar vardıki hepsini ısırdım teker teker Tabi aralarından bazılarınıda annelerine çaktırmadan dövdüm Akşam ayazım geldi Kuşum Hüsamettin öldüğü zaman çok üzülmüştüm Bana gidip kuş almış adınıda Paşa koyduk Aslında ayazla ben koymadık Ayazın oğlu Pars koydu Birde tabi ayazın beni tehdit etmesi vardı Hayvana birşey yapmayacağım konusunda ona söz verdikten sonra onlar gittiler neyse günlükcüm bu kadar dedikodu yeter.
ben de bazen tenhada sıkıştırıyorum çocukları önce sevip sonra kollarını çimdikliyorum.hiç biri beni sevmiyooobu arada pekmez gerçekten kötü.annem de her pazar aynı işkenceyi bana uygular. neymiş efeniiimm kan yaparmış.
ben de bazen tenhada sıkıştırıyorum çocukları önce sevip sonra kollarını çimdikliyorum.hiç biri beni sevmiyooobu arada pekmez gerçekten kötü.annem de her pazar aynı işkenceyi bana uygular. neymiş efeniiimm kan yaparmış.
Sana kaç gündür uğrayamadım gezmekten fırsat bulamadım napim Dün telefonum çaldı açtım baktım bizim esra Evlendin bizi unuttun felan filan azıcık kızdıktan sonra buluşmaya karar verdik günlükcüm Dün konya öyle sıcaktıki havuza gittik . Havuzdan çıkıp bizim enişteyle beraber yemeğe gittik Enişteyi gözüm tutmaya başlamıştı ama bir yemekle olacak işmi Hala ona kızgınım Sonra birde sinemaya götürdü filmi her ne kadar beğenmesemde sinemayı kapattırarak gönlümü fethetmeyi başardı . Ee bizden kız almak o kadar kolaymı =) sonra eve geldim babamla azıcık uğraştıktan sonra ben yatıyorum diyerek odama çekildim Kulaklıklarımı kulağıma geçirerek müzik dinlemeye başlladım taki uyuyana kadar Kulaklığı nereye fırlattım allah bilir