Meyveleri işin içine katıyoruz.
Yoğurdu bir iki dakika çırpın. Şekeri ekleyip karıştırın. Kremayı koyun ve düşük devirde çırpmaya devam edin. Fıstıkları katın karıştırıp bir kalıba yayın ve dondurun. Servis etmeden 10 dakika önce şeftalileri hazırlamaya başlayın. Limon suyu ve balı karıştırın. Şeftalileri karışımın içine alın ve 5 dakika bekletin. Karışımı dolaptan çıkartın ve bir tabağa ters çevirerek kalıptan çıkartın. Üzerine şeftalileri koyun. Taze naneyle süsleyin
- 1 SB yoğurt (soğuk)
- 1/4 SB şeker
- 1 SB krema (soğuk)
- 1/4 SB Antep fıstığı
- 2 YK limon suyu
- 1 YK bal
- 4 adet şeftali
- 1/4 SB taze nane
Yoğurdu bir iki dakika çırpın. Şekeri ekleyip karıştırın. Kremayı koyun ve düşük devirde çırpmaya devam edin. Fıstıkları katın karıştırıp bir kalıba yayın ve dondurun. Servis etmeden 10 dakika önce şeftalileri hazırlamaya başlayın. Limon suyu ve balı karıştırın. Şeftalileri karışımın içine alın ve 5 dakika bekletin. Karışımı dolaptan çıkartın ve bir tabağa ters çevirerek kalıptan çıkartın. Üzerine şeftalileri koyun. Taze naneyle süsleyin