Basur İçin Karahalile Bitkisi
100 gr.Karahalile 8-10 damla sıvıyağda 10 dakika kadar kısık ateşte yakmamaya
özen göstererek kavurun. Soğuduktan sonra cam bir kavanoza koyun. Hergün ,her
yemekten sonra ,tok karnına ağzınızda çiğnedikten sonra yutun. Buruk bir tadı
vardır. Karahalİle kavrulmadan kullanılmaz. Çünkü oldukça sert bir yapısı vardır.
Kavrulduktan sonra yumuşayacaktır.
Birkaç gün içinde faydasını göreceksiniz.
100 gr.Karahalile 8-10 damla sıvıyağda 10 dakika kadar kısık ateşte yakmamaya
özen göstererek kavurun. Soğuduktan sonra cam bir kavanoza koyun. Hergün ,her
yemekten sonra ,tok karnına ağzınızda çiğnedikten sonra yutun. Buruk bir tadı
vardır. Karahalİle kavrulmadan kullanılmaz. Çünkü oldukça sert bir yapısı vardır.
Kavrulduktan sonra yumuşayacaktır.
Birkaç gün içinde faydasını göreceksiniz.