KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Tem 2011 #4 allah onu ören kadına sabır versin...birazda akıl..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2011 #5 Tamam evin içinde anlıyorum, çeyiz örf adet falan yapıyorsun Ama buda napmış böyle yaaa
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 4 Tem 2011 #7 aynı bizim televizyona dönmüş 70 ekran ama 55 ekran izliyoruz gerisi dantel
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Tem 2011 #8 )) üşenmemiş örmüş arabanın sahibi ben evdekileri zor ördüm birde arabaya o zor işte.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2011 #9 caglayagmur dediki: )) üşenmemiş örmüş arabanın sahibi ben evdekileri zor ördüm birde arabaya o zor işte. Genişletmek için tıklayın... Benimde çeyiz yapmam lazım kim icat ettiyse Ama arabaya örmek mi Allah korusun
caglayagmur dediki: )) üşenmemiş örmüş arabanın sahibi ben evdekileri zor ördüm birde arabaya o zor işte. Genişletmek için tıklayın... Benimde çeyiz yapmam lazım kim icat ettiyse Ama arabaya örmek mi Allah korusun
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 4 Tem 2011 #10 çeyizinmi yok ? satarız benim hatunun bir sandık var kargolarım yeterki şu dantellerden kurtulayım