• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Bayram.....

sherry

V.I.P
V.I.P
Forum renklenmiş yine:) Ben de herkesin bayramını kutluyorum daha nice bayramlara....
Yorumsuz o şekerlerden istiyorum:P:P

Ben simdiden bayram kutlamayim cuma sabah evdeyim cuma günü kutlarim .)

ama shryy sen sekeri unut bu ADMIN cok pinti

kııızzzzzzzzzzzzlllllllllllllaaaaaaaaaarrr bayramda elimi öpmeye gelirseniz o şekerlerin birebir aynılarından cebinizde bulursunun hehehe :) bırakın pinti admininizi:):):) o bana alacak şekerleri nihahahaha :D sherry sanada nice bayramlara ve herkese nice bayramlara caom:):)

Hepinizin, hepimizin, tüm müslüman aleminin ramazan bayramını tebrik ediyor ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Ne demek yaaa şekerler sizin içindir :) Alın alın ceplerinizi de doldurun daha geride çoooook var bıraktım pintiliği 3 günlüğüne. Ama bayram geçince eski pintiliğime dönüyorum :) Hatta bir tabakta buraya koyuyorum bakın. Daha oruç bitmedi dikkat!!! :)

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU, YUREGINIZ UMUTLU, UMUTLARINIZ ATLI, SEVDANIZ KANATLI, MUTLULUGUNUZ KATLI, SOFRANIZ TATLI, MEKÂNINIZ TAHTLI, ÖMRÜNÜZ BAHTLI, YUVANIZ BEREKETLI OLSUN... DAMAGINIZI, RUHUNUZU VE CEVRENIZI TADLANDIRAN, GERCEKTEN GUZEL VE BEREKETLI BIR BAYRAM DILERIZ.

Cerezforum Ailesi

Geri