nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Mys 2020 #1 Osmaniyeli olupta bayrama kömbesiz giren yoktur herhalde Meşhur bayram kömbemiz ve yoğurtlu kömbe ? Bayrama bir hafta kala tüm evlerde bayram kombeleri hazırlanır bayramda gelen misafirlere ikram edilir
Osmaniyeli olupta bayrama kömbesiz giren yoktur herhalde Meşhur bayram kömbemiz ve yoğurtlu kömbe ? Bayrama bir hafta kala tüm evlerde bayram kombeleri hazırlanır bayramda gelen misafirlere ikram edilir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Mys 2020 #3 Ben bunu biliyorum pastanelerde var ama adının kömbe olduğunu bilmiyordum. Kurabiye dedikleri bu değil mi ya
Ben bunu biliyorum pastanelerde var ama adının kömbe olduğunu bilmiyordum. Kurabiye dedikleri bu değil mi ya
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Mys 2020 #5 Yöresel lezzetleri severim , bunu hiç yemedim. Eline sağlık.canımmm. ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Mys 2020 #6 YoRuMSuZ dediki: Ben bunu biliyorum pastanelerde var ama adının kömbe olduğunu bilmiyordum. Kurabiye dedikleri bu değil mi ya Genişletmek için tıklayın... Hayır pastanelerdeki kurabiyeler gibi değil bunlar kombeye özel baharat kullanırız kömbe kokusu biz daha çok Hatay usulü yapıyoruz annemler hatayli Osmaniye usulü ayrıca tahinde katar icine
YoRuMSuZ dediki: Ben bunu biliyorum pastanelerde var ama adının kömbe olduğunu bilmiyordum. Kurabiye dedikleri bu değil mi ya Genişletmek için tıklayın... Hayır pastanelerdeki kurabiyeler gibi değil bunlar kombeye özel baharat kullanırız kömbe kokusu biz daha çok Hatay usulü yapıyoruz annemler hatayli Osmaniye usulü ayrıca tahinde katar icine
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Mys 2020 #9 nazenin dediki: Tarifi paylaşırım akşama Genişletmek için tıklayın... Bekliyoruz cnm dört gözle benim memleletimde bayramın olmazsa olmazı baklavaydı
nazenin dediki: Tarifi paylaşırım akşama Genişletmek için tıklayın... Bekliyoruz cnm dört gözle benim memleletimde bayramın olmazsa olmazı baklavaydı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Mys 2020 #10 OkYaNuS dediki: Bizi burada Kırıkhan kömbesi deriz biz buna Genişletmek için tıklayın... Evet kuzum biliyorum bir tarafimiz Hatay Cevizli de yemiştim Erzin Dörtyol'da
OkYaNuS dediki: Bizi burada Kırıkhan kömbesi deriz biz buna Genişletmek için tıklayın... Evet kuzum biliyorum bir tarafimiz Hatay Cevizli de yemiştim Erzin Dörtyol'da