Defne Usta 22 Ekm 2006 #1 Tüm çerezcilerin bayramını kutlarım.Huzurlu ve güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.Bayram şekerleri kimden. Nice bayramlarda görüşmek dileği ile.....
Tüm çerezcilerin bayramını kutlarım.Huzurlu ve güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.Bayram şekerleri kimden. Nice bayramlarda görüşmek dileği ile.....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Ekm 2006 #2 CerezForum Ailesi olarak sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve mutlulukla geçireceğiniz nice bayramlar dileriz.
CerezForum Ailesi olarak sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve mutlulukla geçireceğiniz nice bayramlar dileriz.
kelebek -ütopik- V.I.P 22 Ekm 2006 #3 Herkese iyi bayramlar dilerim. Defne bu arada ikinci msjın görünmüyor onu tekrar koyar mısın?
cırcırböcee V.I.P V.I.P 23 Ekm 2006 #8 Bayramınızı tebrik eder sevdiklerinizle sağlık,başarı,mutluluk dolu günler dilerim. Ayrıca şeker bayramı diye bişi yok
Bayramınızı tebrik eder sevdiklerinizle sağlık,başarı,mutluluk dolu günler dilerim. Ayrıca şeker bayramı diye bişi yok
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 24 Ekm 2006 #9 teşekkürler arkadaşlar.sizlerin de bayramı mubarek olsun.
Defne Usta 25 Ekm 2006 #10 Umarım şimdi resim gözüküyordur.herkese resim eklemeyi anlatan ben resimleri ekleyemiyorum.