iLk_NuR Üstat 7 Eyl 2008 #1 beni nasıL biLirsiniz iyi bi meLekmiyim yoksa kötümü iyi kötü her türLü eLeştiriye açığım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Eyl 2008 #6 sanırım başlarda foruma biraz soğuk duruyodun..ama zamanla sen bizi bizde seni sevdik...iyibirisin...forumun bağımlılarındansın
sanırım başlarda foruma biraz soğuk duruyodun..ama zamanla sen bizi bizde seni sevdik...iyibirisin...forumun bağımlılarındansın
incikk Üstat 7 Eyl 2008 #7 Melekyüzlü şeytansın dermişimşaka yaptımcanım benim melekgibi insansın bir kanatların eksiksevgi meleğisin sen
Melekyüzlü şeytansın dermişimşaka yaptımcanım benim melekgibi insansın bir kanatların eksiksevgi meleğisin sen
iLk_NuR Üstat 7 Eyl 2008 #8 fLema-_-rocKer dediki: sen bnmm bitanecikimsin...mucx.. Genişletmek için tıklayın... sende bnm çhatLak'ımsn kuziM
fLema-_-rocKer dediki: sen bnmm bitanecikimsin...mucx.. Genişletmek için tıklayın... sende bnm çhatLak'ımsn kuziM
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2008 #9 Hatıra defterine de güzel şeyler yazmıştın. Seni çok iyi biliriz İlk_Nur paylaşımlarını beğenerek takip ediyorum. Sen de alışmak konusunda bir sürece ihtiyaç duydun ama kalıcı olarak aramızda olacağından eminim. İyiki varsın teşekkür ederim kardeşim
Hatıra defterine de güzel şeyler yazmıştın. Seni çok iyi biliriz İlk_Nur paylaşımlarını beğenerek takip ediyorum. Sen de alışmak konusunda bir sürece ihtiyaç duydun ama kalıcı olarak aramızda olacağından eminim. İyiki varsın teşekkür ederim kardeşim