Ben Geldim

• Konuyu açan Konuyu açan ASİ
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

ASİ

Üye
Herkese Merhaba .!
Kocaeliden katılıyorum başka bilgi olarak ne açıklamam gerektıgını acıkcası bılmıyorum :)
hazır gelmısken bu ödev yardımları için nereye bakıyoruz yardım edersenizz sevinirim vesile oldu geldim

saatlerdir bunun için bekliyor , sayfayı yeniliyorum yani oda güzel :) canın sağolsun . bilgi edindim farklıda olsa dimi.. :)

Hoşgeldiniz isteğiniz için Eğitim bölümümüze bakabilirsiniz. Ayrıca Forum kuralımız olan klavyede sıralı karekterden oluşan,aynı karekterin tekarar kullanması ve anlamsız nicklerin kabul edilmediğini bildireyim. Nick değişikliği için adminimiz Yorumsuz yada adminemiz ZeYnOo ya başvurabilirsiniz. Keyifli forumlar diliyoruz.

hoşbuldum :) saçma sapan yazılar yazan bı ınsan degılım daha önce forumlarda görev aldım ama forumun taslağı biraz değişik geldi bana çözemedim teşekkürler yardım için.

Rica ederim yazılarınızda sorun görmedim nickiniz konusunda bahsettiğim kişilerden yardım alabilirsiniz. Tekrar keyifli forumlar diliyorum.

özel mesaj atmada 50+ engeli var , ve yolladığınız yerde bir ödev için yardım isteyecek kou başlığı göremedim yardımcı olursanız ben susacağım fazla rahatsız etmeden :)

Geri